EUROLEAGUE

Τσατσένκο υπέρ Ιτούδη

Τσατσένκο υπέρ Ιτούδη

Το έργο του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας χαίρει εκτίμησης από έναν ζωντανό θρύλο της ομάδας. Τον Βλάντιμιρ Τσατσένκο που "έσταξε μέλι" για τη μέχρι τώρα εικόνα των Ρώσων.

Ο Δημήτρης Ιτούδης βρίσκεται στη Μόσχα κοντά τρεις μήνες, αλλά βλέπει καθημερινά τις μετοχές του να ανεβαίνουν. Σε ένα διαρκές limit up. Ο Έλληνας προπονητής έχει τη στήριξη πολύ κόσμου. Τόσο απλού όσο και... θρύλων της ΤΣΣΚΑ. Μεταξύ αυτών και ο Βλάντιμιρ Τσατσένκο, που παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (99-80).

Ο γίγαντας των 221 εκατοστών, που φόρεσε τη φανέλα της "ομάδας του στρατού" τη δεκαετία του 1980 μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το έργο του Δημήτρη Ιτούδη. Σε τέτοιο βαθμό που εμφανίστηκε πεπεισμένος πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα κατακτήσει αρκετούς τίτλους φέτος.

Γι αυτό δεν θέλησε να σταθεί στην ήττα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν για την πρεμιέρα της VTB League αφού " είδα το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ. Ήταν ισοπαλία και κρίθηκε στο τέλος. Κανείς δεν μπορεί να κάνει κρίσεις από ένα μόνο παιχνίδι".

Ενώ εξήγησε: " Ξέρω πως φέτος η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα είναι πιο σκληρή και πιο έτοιμη να διεκδικήσει τίτλους. Μπορεί οι άλλες ομάδες να μην φοβούνται την ομάδα αυτή τη στιγμή, αλλά θα δούμε. Ας αφήσουμε την ΤΣΣΚΑ να παίξει σε πέντε ή έξι παιχνίδια και μετά θα δούμε τι ακριβώς μπορεί να κάνει".

Όλα πάνε πρίμα μέχρις στιγμής στον Δημήτρη Ιτούδη. Πέρα από τις νίκες και τις καλές εμφανίσεις της ομάδας του, έχει στο πλευρό του και παίκτες από την παλαιά φρουρά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Υπέροχα!...

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ