ΠΑΟΚ

Τσεκάρει Μπουζιάν

Τσεκάρει Μπουζιάν
Μπουζιάν

Το "πράσινο φως" για τη δοκιμή του Αλί Μπουζιάν, άναψε ο Ταμπ Μπάλντγουιν. Φήμες για συμφωνία

Μπάλντγουιν και Δημητρίου παρακολούθησαν χθες τον πλέι μέικερ της Ντιζόν σε δράση από τα DVD που παρέλαβαν κι αφού απέκτησαν μία πρώτη εικόνα για τον τρόπο παιχνιδιού του Γαλλοαλγερινού εισηγήθηκαν στην διοίκηση της ΚΑΕ να ξεκινήσουν οι διαδικασίες να έρθει στην Θεσσαλονίκη για δοκιμή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπουζιάν συμφώνησε και στον ΠΑΟΚ υπολογίζουν ότι μέχρι την Παρασκευή θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη με τον 30χρονο γκαρντ να είναι εκείνος που ασχολείται με την λύση του συμβολαίου του με την Ντιζόν την στιγμή που έχει επέλθει συμφωνία στο οικονομικό.

Στην περίπτωση πάντως που δεν το πετύχει ο Μπάλντγουιν θα κληθεί να συνεχίσει το ψάξιμο με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ σε κάθε περίπτωση να έχει στα υπόψη του έναν Λιθουανό και έναν Σέρβο με τον δεύτερο ενδεχομένως να είναι Ιγκόρ Μιγιάλεβιτς (23χρ., 1.92μ.) της Μάσινατς Κράλιεβο.

Κατά τα άλλα στα αγωνιστικά ο Μαμούτου Ντιαρά από χθες έχει μπει σε ρυθμούς προπονήσεων δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση εντυπωσιάζοντας με το «καλημέρα» το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ ενώ αύριο το απόγευμα αναμένεται να αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη ο διεθνής Ούγγρος Ζόλταν Χόρβαθ.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ