ΠΑΟΚ

Τσιάκος: "Δεν ήταν εύκολη η πρόκριση"

Τσιάκος: "Δεν ήταν εύκολη η πρόκριση"
Τσιακος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την πρόκριση επί της Κλουζ, μίλησε ο Γιώργος Τσιάκος, που στήριξε εκ νέου τον Ταμπ Μπάλντγουιν

" Δεν ήταν εύκολη η πρόκριση, αν αναλογιστεί κανείς ότι ήμασταν σε ένα γεμάτο γήπεδο με πολύ θερμούς οπαδούς. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ διαβασμένη ομάδα, που ήξερε πώς να κλείσει τα ατού μας. Ήμασταν σαν χαμένοι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο το παιχνίδι ανήκε σε μας".

"Παίξαμε καλή άμυνα και πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο ημίχρονο που έχουμε κάνει φέτος. Πάντως, οι διαιτητές της FIBA είναι πολύ κακού επιπέδου. Μετέτρεψαν το ματς σε ένα αγώνα... κατς! Επέτρεπαν το πολύ "ξύλο", κάτι που μας προβλημάτισε, αλλά προσαρμοστήκαμε στο Κλουζ και πλέον κοιτάμε τη συνέχεια

", είπε αρχικά στον Libero 107,4 ο σέντερ του "Δικεφάλου".

Όσον αφορά στην επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ και αν θα τα καταφέρει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα προστεθούν στο αγωνιστικό καλεντάρι του, ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τόνισε: " Σίγουρα με τη νέα διοίκηση, με τις κατάλληλες προσθήκες και τη δική μας δουλειά, θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε. Εμείς θέλουμε το παιχνίδι παραπάνω και πιστεύω ότι το χρειάζεται η ομάδα για να ρολάρει. Είναι και θέμα γοήτρου. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αποκλειστεί από μία ομάδα σαν την Κλουζ. Όπως για παράδειγμα έγινε και με την ΑΕΚ".

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Τσιάκος αναφέρθηκε στον προπονητή της ομάδας, Ταμπ Μπάλντγουιν, εκφράζοντας την στήριξη προς το πρόσωπο του Αμερικανού κόουτς: " Ο Ταμπ Μπάλντγουιν είναι ένας άνθρωπος, με τον οποίο σε τιμά να συνεργάζεσαι μαζί του. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στις προηγούμενες ομάδες του. Πήρε μία ομάδα, που έχει ίσως το μικρότερο μπάτζετ στην ιστορία της και παίκτες, οι οποίοι δεν ήταν ίσως η καλύτερη επιλογή για τον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Όταν εμείς προτρέπουμε τους ξένους να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και να κάνουν προπόνηση. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης, αλλά δεν φταίει αποκλειστικά ο προπονητής. Πρέπει να δουλέψουμε, να πάμε παρακάτω και να φτάσουμε όσο μακρύτερα γίνεται με την ομάδα".

Τέλος, για την αναμέτρηση της έβδομης αγωνιστικής κόντρα στην Ολυμπιάδα στην Πάτρα, δήλωσε: " Το πιστεύω ότι αυτή η νίκη μας έδωσε ανάσα. Πάμε στην Πάτρα για να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη".





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ