ΑΡΗΣ

Τσιάρας: "Σημαντικό το πρώτο ματς"

Τσιάρας: "Σημαντικό το πρώτο ματς"

Ο Γιώργος Τσιάρας μπορεί να μην αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο αλλά πήρε μια πρώτη γεύση από την ομάδα του Άρη και πλέον ετοιμάζεται για την πρώτη σειρά των playoffs κόντρα στην ΑΕΚ.

Μπορεί να μην αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο, αλλά ο Γιώργος Τσιάρας πήρε μια πρώτη γεύση από την ομάδα του Άρη και πλέον ετοιμάζεται για την πρώτη σειρά των playoffs κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο έμπειρος φόργουορντ στις δηλώσεις του αναφέρθηκε για την εικόνα που βρήκε στον Άρη μετά από την επιστροφή του αλλά και τον ίδιο ενώ στάθηκε και στην σημασία του πρώτου παιχνιδιού με την ΑΕΚ.

"Τα παιδιά έχουν κάνει μια καταπληκτική δουλειά όλη τη χρονιά. Τελείωσαν τέταρτοι και είναι πολύ σημαντικό αυτό για την ομάδα. Είμαι λίγες μέρες, αλλά αυτό που ξεχωρίζω είναι ένα πολύ καλό κλίμα. Οι σχέσεις των παικτών είναι καταπληκτικές και στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα πιστεύω ότι είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, δουλεύει πολύ συγκεκριμένα και στοχευμένα. Για μένα ήταν ωραία εμπειρία να ζήσω την ομάδα σε ένα παιχνίδι, στο Ρέθυμνο. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα, να δώσω ότι χρειαστεί για αυτά τα παιχνίδια των playoffs".

Σε ερώτηση πως περιμένει να είναι η σειρά του α' γύρου των playoffs με την ΑΕΚ απάντησε: "Περιμένουμε πολύ δυνατά παιχνίδια, που θα πάνε στην επαφή, στη τακτική των προπονητών. Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα μου θα είναι δυνατή μέσα στο γήπεδο 40 λεπτά, πρώτα στο παιχνίδι στην έδρα μας. Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι. Να προβλεφθεί το αποτέλεσμα είναι δύσκολο".

Στο αγωνιστικό κομμάτι η αποστολή του Άρη επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη το πρωί αφού μετέβη οδικώς από το Ρέθυμνο, μετά την χθεσινή της νίκη με 66-69 , στο Ηράκλειο και το απόγευμα ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία για το πρώτο παιχνίδι της σειράς των playoffs με την ΑΕΚ.

Μετά από ξεκούραση μερικών ωρών για τους παίκτες του Άρη, το πρόγραμμα ξεκίνησε με προβολή βίντεο από το τεχνικό τιμ και ακολούθησε προπόνηση στο "Nick Galis Hall". Απόντες ήταν ο Βασίλης Σίμτσακ ο οποίος ακολούθησε θεραπεία στη μέση (αγωνίστηκε με πρόβλημα στο Ρέθυμνο, όπως και ο Άντριου Νέιμικ) και ο Γιάννης Καραθανάσης, ο οποίος έχει τραυματισμό στον ώμο.

Η προετοιμασία της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη θα συνεχιστεί αύριο με μία προπόνηση, της οποίας θα προηγηθεί επίσης προβολή βίντεο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ