ΤΡΙΚΑΛΑ

Τσιντσάτζε: "Ήρθα για τον Αγγέλου"

Η παρουσία του Βαγγέλη Αγγέλου έπαιξε σημαντικό ρόλο για την επιλογή του Γκιόργκι Τσιντσάτζε

"Βασικά ξέρω καλά τον προπονητή της ομάδας, τον κ. Αγγέλου, ο οποίος ήταν προπονητής μου και στην Ντιναμό Μόσχας. Τον εκτιμώ πολύ και όταν μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να έρθω στην Ελλάδα και να παίξω για την ομάδα του, απάντησα θετικά καθώς πιστεύω ότι μπορώ να κάνω μαζί του μία πολύ καλή χρονιά. Έπαιξε ακόμη ρόλο και το γεγονός ότι ήθελα να παίξω σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου και έτσι πήρα την απόφαση να έρθω στην Ελλάδα".

Ο Γκιόργκι Τσιντσάτζε θεωρεί ότι αποκόμισε αρκετά οφέλη από την τριετή παραμονή του στην Εσθονία: "Τρία χρόνια στην Εσθονία ήταν αρκετά. Ήμουν βασικός στην Tartu Ülikool/Rock και έδωσα πολλά παιχνίδια στην Εσθονική και την Βαλτική Λίγκα αλλά και στην Ευρώπη. Είμαι όμως νέος και ήθελα να φύγω φέτος ώστε να πάω σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα και να δείξω τις ικανότητες μου".

Ο Γεωργιανός διεθνής έμαθε αρκετά πράγματα για την Ελλάδα από τον συμπαίκτη του στην Εθνική και παίκτη του Παναθηναϊκού Σερμαντίνι: "Ο Γκιόργκι μου είπε πολλά πράγματα για την Ελλάδα και το πρωτάθλημα αλλά πριν με ενημερώσει ήξερα ήδη και εγώ αρκετά για το επίπεδο του πρωταθλήματος. Ο Σερμαντίνι μου μίλησε και για τα Τρίκαλα καθώς ένα από τα πρώτα παιχνίδια του στον Παναθηναϊκό ήταν εναντίον της καινούργιας μου ομάδας".

Τι θα πρέπει να περιμένουν όμως οι Τρικαλινοί φίλαθλοι από τον Γκιόργκι Τσιντσάτζε μέσα στο γήπεδο; "Πρώτα απ’ όλα πολύ ενέργεια, είμαι νέος και παίζω γρήγορα. Οργανώνω ακόμη καλά πιστεύω το παιχνίδι της ομάδας. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο".

Ο Γκιόργκι θεωρεί ότι τα Τρίκαλα θα του προσφέρουν πολλά: "Θέλω πρώτα απ΄ όλα να βοηθήσω την ομάδα αλλά και τον εαυτό μου. Δεν έρχομαι στα Τρίκαλα απλά για να βγάλω την χρονιά και να εισπράξω ένα συμβόλαιο. Έρχομαι στα Τρίκαλα γιατί πραγματικά πιστεύω ότι μπορώ να κάνω μία πολύ καλή σεζόν που θα με βοηθήσει στο μέλλον. Μίλησα με τον προπονητή, μου είπε ότι θα με βοηθήσει πολύ και πιστεύω ότι η φετινή χρονιά, θα είναι η χρονιά μου".

Τέλος, ο Γκιόργκι Τσιντσάτζε μίλησε και για το παιχνίδι της Τετάρτης ανάμεσα στην χώρα του και την Σουηδία που θα κρίνει πολλά όσον αφορά την άνοδο της Γεωργίας στην Α’ κατηγορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ: "Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι το οποίο πιστεύω ότι είναι στα χέρια μας. Παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε ένα απίστευτο κοινό με φιλάθλους που μας υποστηρίζουν θερμά και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Πέρασαν από το εργομετρικό

Στο μεταξύ μία ακόμη ομάδα παικτών πέρασε το πρωί της Τρίτης (25/08) από εργομετρικές εξετάσεις στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων υπό την επίβλεψη του Θανάση Ζαλαβρά και της Χαρούλας Δελλή.

Συγκεκριμένα πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις οι Έι Τζέι Έιμπραμς, Τάιρελ Μπιγκς, Κασίμπ Πάουελ, Σάβο Τζιγκάνοβιτς και Μιχάλης Τσαϊρέλης.















TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ