EUROLEAGUE

Τζάκσον: ''Ικανός για ΤΣΣΚΑ ο Κατσικάρης!''

Τζάκσον: ''Ικανός για ΤΣΣΚΑ ο Κατσικάρης!''

Ο Άαρον Τζάκσον αποκάλυψε πως θα ήθελε να δει τον Φώτη Κατσικάρη ως διάδοχο του Έτορε Μεσίνα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και εξήγησε πως o 46χρονος τεχνικός αξίζει αυτή την ευκαιρία!

Οι δυο τους γνωρίζονται για τα καλά. Για την ακρίβεια, μαζί πανηγύρισαν την πρόκριση της Μπιλμπάο στους τελικούς της ΑCB και τα playoffs της Euroleague.

Ο Φώτης Κατσικάρης έκατσε στον πάγκο των Βάσκων την περίοδο 2010-13, συνδυάζοντας την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία της Μπιλμπάο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην σύντομη ιστορία του οργανισμού εντός κι εκτός συνόρων.

Στην Μπιλμπάο του Κατσικάρη αγωνίστηκε ο Άαρον Τζάκσον, ο οποίος την τελευταία διετία βγάζει το ψωμί του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πλέον ετοιμάζεται για το δεύτερο Final-4 της καριέρας του, στο Μιλάνο.

Ο Έτορε Μεσίνα φέρεται διατεθειμένος να κάνει το υπερατλαντικό και να γίνει ο πρώτος Ευρωπαίος τεχνικός που θα κοουτσάρει ομάδα ΝΒΑ, την ώρα που ο Ντέιβιντ Μπλατ διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια περί πρότασης από την ΤΣΣΚΑ.

Η περίπτωση του Φώτη Κατσικάρη βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων να καλύψουν το κενό που θα αφήσει στην ΤΣΣΚΑ ο Μεσίνα και ο Τζάκσον κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό, αυτή τη φορά στη Μόσχα.

''Θα το ήθελα! Νομίζω πως είναι ικανός για να αναλάβει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά τον Μεσίνα. Σίγουρα δεν είναι κάτι που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Στο μυαλό μας βρίσκεται μόνο το Final-4. Θεωρώ όμως ότι ο κόουτς Κατσικάρης μπορεί να τα καταφέρει στο πιο υψηλό επίπεδο. Το αξίζει! Αν σκεφτείτε τι έχει πετύχει με μικρομεσαίες ομάδες, σκεφτείτε τι μπορεί να καταφέρει αν εργαστεί σε μεγάλους συλλόγους!'' ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πλέι μέικερ στην sports.ru.

''Ελπίζω να πετύχει στην Ελλάδα''

Παράλληλα, ο Τζάκσον σχολίασε την αποχώρηση του Φώτη Κατσικάρη από την εθνική Ρωσίας, λίγο πριν από το Ευρωμπάσκετ. ''Ήταν πολύ παράξενο. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και πιστεύω ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει. Ήταν αστείο αυτό που έγινε! Συζήτησα μαζί του μετά τη συμφωνία με τη ρωσική ομοσπονδία, του έδωσα συγχαρητήρια και ξαφνικά έμαθα ότι δεν θα δουλέψει τελικά στην εθνική. Τρελό! Ελπίζω να πετύχει στην Ελλάδα''.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ