EUROLEAGUE

Τζάκσον: "Θα ξυρίσω το μούσι αν χάσουμε"

Τζάκσον: "Θα ξυρίσω το μούσι αν χάσουμε"

Ο Άαρον Τζάκσον εξήρε την αμυντική προσπάθεια του Παναθηναϊκού, εύχεται η ΤΣΣΚΑ να νικήσει πιο εύκολα το δεύτερο παιχνίδι και ξεκαθαρίζει πως μόνο αν χάσει η ομάδα του θα ξυρίσει το μούσι

Καλείται να καλύψει το κενό του Μίλος Τεόντοσιτς μαζί με τους υπόλοιπους περιφερειακούς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για όσο καιρό θα απουσιάσει ο βασικός γκαρντ της ρωσικής ομάδας.

Ο λόγος για τον Άαρον Τζάκσον ο οποίος αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο ήταν να περάσει κάποιες μπάλες, λόγω της καλής αμυντικής λειτουργίας του Παναθηναϊκού.

"Προσπάθησα να κάνω ότι και πάντα, να προστατεύσω την μπάλα και να την περάσω όσο το δυνατόν καλύτερα στους συμπαίκτες μου. Ωστόσο, πρέπει να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια και να ξεπεράσουμε την αντίσταση του Παναθηναϊκού", σχολίασε ο Άαρον Τζάκσον και συνέχισε:

"Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν εξαιρετική άμυνα με παγίδες και δεν ήταν εύκολο να περάσουμε κάποιες πάσες, υποχρεώνοντάς μας να κάνουμε κάποια λάθη. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι αν νικήσουμε το δεύτερο παιχνίδι στη Μόσχα, τα πράγματα θα γίνουν πιο απλά για εμάς".

Όσον αφορά το μούσι που φαίνεται πως αφήνει, ξεκαθάρισε πως είναι σε δοκιμαστικό στάδιο: "Το αφήνω λίγο να μεγαλώσει. Ωστόσο, αν χάσουμε σχεδιάζω να το ξυρίσω", κατέληξε γελώντας.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ