NBA

Τζέιλεν Μπράουν: "Η Nike έπαιξε ρόλο για να μείνω έξω από την αποστολή της Team USA για τους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Boston Celtics guard Jaylen Brown (7) during Game 5 of the NBA Finals basketball series, Monday, June 17, 2024, in Boston. (AP Photo/Charles Krupa, Pool)
Boston Celtics guard Jaylen Brown AP

Ο Τζέιλεν Μπράουν υποστήριξε ότι η εταιρία ρουχισμού της Team USA, Nike, έπαιξε ρόλο που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Τζέιλεν Μπράουν υποστήριξε ότι η Nike, εταιρία ρουχισμού της Team USA, έπαιξε ρόλο για να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή του Στιβ Κερ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτό ανέφερε στις δηλώσεις του μετά από το παιχνίδι των Λέικερς με τους Σέλτικς για το Summer League του NBA, όταν ρωτήθηκε για το θέμα:

  • "Πιστεύεις ότι έπαιξε ρόλο η Nike για το γεγονός ότι έμεινες έξω από την αποστολή της Team USA;"
  • "Ναι, είναι σίγουρο. Θα βγουν περισσότερα για το θέμα. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή".

Η διαμάχη μεταξύ της γνωστής εταιρίας και του Μπράουν ξεκίνησε στα τέλη του 2022, όταν ο φόργουορντ των Σέλτικς σχολίασε τον τερματισμό της συνεργασίας της Nike με τον Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος είχε προχωρήσει σε ανάρτηση που θεωρήθηκε αντισημιτική.

Ο Μπράουν ήταν φανερά ενοχλημένος από το γεγονός ότι μετά από την αποχώρηση του Καουάι Λέοναρντ από την αποστολή των ΗΠΑ, επιλέχθηκε ο Ντέρικ Γουάιτ για να καλύψει τη θέση και όχι εκείνος. Ωστόσο, εξήγησε ότι δεν έχει κανένα προσωπικό πρόβλημα με τον συμπαίκτη του: "Τηλεφώνησα στον Ντέρικ απευθείας, απλά για να διασφαλίσω ότι δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση. Το ήξερα, το ήξερε και είμαστε και οι δύο καλά", κατέληξε ο Μπράουν.

TAGS NBA TEAM USA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ