ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζέιμς: "Δεν θα τιμωρηθώ"

Τζέιμς: "Δεν θα τιμωρηθώ"
EUROKINISSI

Ο Μάικ Τζέιμς άνοιξε διάλογο με έναν φίλο του Ολυμπιακού στο Twitter για το πρόστιμο που θα επιβληθεί στην ομάδα του Παναθηναϊκού σε περίπτωση απώλειας του πρωταθλήματος, με τον Αμερικανό γκαρντ να τονίζει, όμως, πως δεν πρόκειται να τιμωρηθεί.

Ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League έκανε το "μπρέικ" και το πρωί της Δευτέρας (4/6) έγινε γνωστό πως η διοίκηση των "πρασίνων" αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο ενός μισθού σε άπαντες σε περίπτωση που η ομάδα τους δεν κατακτήσει τον τίτλο. O Μάικ Τζέιμς, όμως, επισήμανε πως δεν πρόκειται να τιμωρηθεί...

Ένας φίλος του Ολυμπιακού "τιτίβισε" στον Αμερικανό γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods πως αυτό είναι χειρότερο και από την κίνηση του Κοροίβου , ο οποίος είχε ακυρώσει τα εισιτήρια επιστροφής στις ΗΠΑ των Μάρκους Πόσλεϊ και Τζαχί Κάρσον. "Πώς αυτό είναι χειρότερο", αποκρίθηκε ο Τζέιμς, ο οποίος στην συνέχεια έλαβε την απάντηση:

"Πόσο κοστίζει ένα αεροπορικό εισιτήριο, δεν κοστίζει γύρω στα 1.000 δολάρια; Ο μισθός δεν είναι μεγαλύτερος; Και ο λόγος είναι αρκετά άσχημος. Επειδή χάσατε από μία ομάδα; Συμβαίνει συνέχεια, έτσι είναι το μπάσκετ. Αν κόβονται μισθοί, τότε γιατί να μην προστεθούν όροι επίτευξης στόχων στα συμβόλαια των παικτών;".

Ο Μάικ Τζέιμς εν συνεχεία ξεκαθάρισε πως "δεν ξέρω πού πηγαίνεις με 1000 δολάρια και πόσο κοστίζει ένα αεροπορικό εισιτήριο, αλλά εγώ δεν θα τιμωρηθώ".

Τζέιμς: "Δεν θα τιμωρηθώ"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ