EUROLEAGUE

Τζέιμς και Σίνγκλετον ονειρεύονται δίδυμο Κριστιάνο - Μέσι στη Γιουβέντους

Τζέιμς και Σίνγκλετον ονειρεύονται δίδυμο Κριστιάνο - Μέσι στη Γιουβέντους
CSKA MOSCOW / TWITTER

Ενθουσιασμένοι στο (υπαρκτό;) ενδεχόμενο να συνυπάρξουν ο Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους δηλώνουν οι πρώην συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό, Μάικ Τζέιμς - Κρις Σίνγκλετον (PHOTO).

Η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, είναι η είδηση της ημέρας, της χρονιάς, είναι μια ιστορική στιγμή για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Δεν γινόταν, λοιπόν, αυτή την ευκαιρία να την αφήσουν οι Μάικ Τζέιμς - Κρις Σίνγκλετον να πάει χαμένη. Είπαν τη γνώμη τους στην αγαπημένη τους πλατφόρμα, το Twitter, για να συμφωνήσουν πως θα ήταν πραγματικά μοναδικό το ενδεχόμενο να δούμε τον θρυλικό Αργεντινό στη Γιουβέντους, δίπλα στον μεγάλο αντίπαλό του, Κριστιάνο Ρονάλντο.

" Κι αν ο Μέσι πάει στη Γιουβέντους με τον άλλο κορυφαίο, Κριστιάνο; Πως θα αισθανθείς Μάικ Τζέιμς;" ρώτησε ο Σίνγκλετον τον πρώην συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, που είναι γνωστός για την αγάπη του στη Γηραιά Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου. " Θα ήταν κάτι θρυλικό" απάντησε ο σούπερ σκόρερ της ΤΣΣΚΑ, για να προσθέσει ο Σίνγκλετον πως " άκουσα φήμες ότι υπάρχει πιθανότητα να παίξουν μαζί". Ποια ήταν η τελευταία κουβέντα του Τζέιμς; Η πρόβλεψη πως " μαζί θα τα κατακτήσουν όλα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ