ΑΡΗΣ

Τζενεράλε την Κυριακή

Τζενεράλε την Κυριακή
Αλεξάνδρειο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για πρώτη φορά μπροστά στους φιλάθλους τους θα αγωνιστούν την Κυριακή οι παίκτες του Άρη εναντίον της Καβάλας

Το συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι θα αποτελέσει "πρόβα τζενεράλε" για τη νέα ομάδα που χτίζει ο Αντρέα Ματσόν και ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της την επόμενη εβδομάδα.
Για τους οπαδούς των "κιτρίνων" θα είναι μία μεγάλη ευκαιρία να δείξουν στους αθλητές και το τεχνικό τιμ του Άρη την αγάπη τους και την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί φέτος στο γήπεδο.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής στον οποίο όπως είναι γνωστό δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρες 1-2-3-4-7-8-9-10: 10 ευρώ
Θύρες 5-6: 5 ευρώ

Υπάρχει επίσης παιδικό εισιτήριο για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών το οποίο κοστίζει 5 ευρώ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ: " Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΚΑΕ (τηλ. 2310 265-600), τον Α.Σ. Άτη (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402) και τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου την ημέρα διεξαγωγής του φιλικού αγώνα μέχρι και την έναρξη του".

Τα γενέθλια του Δημήτρη
Τέλος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ φιλοξενείται ανακοίνωση προς τιμήν του φυσικοθεραπευτή της ομάδας, Δημήτρη Ελευθεριάδη, που έχει τα γενέθλιά του.

" Την τιμητική του έχει σήμερα ο φυσιοθεραπευτής των «κίτρινων», Δημήτρης Ελευθεριάδης, ο οποίος κέρασε πριν την πρωινή προπόνηση αρτοσκευάσματα σε παίκτες, προπονητικό και αγωνιστικό επιτελείο της ομάδας για τα γενέθλια του".

"Όλοι στην οικογένεια του Άρη ευχόμαστε ολόψυχα στον Δημήτρη Ελευθεριάδη να έχει πάνω από όλα υγεία και ότι καλύτερο σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο

".
















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ