ΑΡΗΣ

Tζεβελέκης:" Απαντήσαμε στα σενάρια"

Tζεβελέκης:" Απαντήσαμε στα σενάρια"
Τζεβελέκης

Ο Θανάσης Τζεβελέκης ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν ασχολείται με το ποια ομάδα θα πέσει

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης τόνισε αρχικά για την κατάληψη της 3ης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ότι: " Είναι ένας ενδιάμεσος στόχος. Όλα πηγαίνουν όπως τα είχαμε προγραμματίσει και μένει να πάρουμε την 3η θέση και μετά τα πλέι οφ.

Είχαμε περάσει μία κοιλιά όπως όλες οι ομάδες. Όλοι βιάζονται να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Εμείς δουλέψαμε στο ψυχολογικό κομμάτι, τα παιδιά συνήλθαν και βλέπουμε όλοι ότι ο Άρης είναι μία από τις 3 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα

".

Κι όσο για τον ίδιο και την δική του συμβολή στην φετινή χρονιά; " Εγώ έχω βάλει χρήματα από την τσέπη μου, είναι αλήθεια περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ. Δεν με ενδιαφέρει όμως να το γνωρίζει ο κόσμος. Αν ήθελα να κάνω τον πρόεδρο για την βοήθεια του κράτους, θα καθόμουν σπίτι μου".

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον ΑΓΟΡ τόνισε: " Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα κερδίσουμε στο Ρέθυμνο γιατί είχαμε συμφωνήσει να μην σταματήσουμε πουθενά. Θέλαμε να απαντήσουμε στα σενάρια ότι ο Άρης θέλει να πέσει ή να μην πέσει κάποια ομάδα.

Με τη νίκη στο Ρέθυμνο τα παιδιά ξεκαθάρισαν τα πάντα. Πήραν το αίμα τους πίσω και τους ζήτησα να αποκαταστήσουν το όνομα το δικό μου. Το ποιος θα πέσει και ποιος δεν θα πέσει δεν αφορά τον Άρη που είναι ψηλά στη βαθμολογία

".

Κι όσο για του χρόνου; " Έχουμε κάνει μια συζήτηση με τον Γιάννη Δαμιανίδη, αλλά προέχει να βγούμε στην Ευρωλίγκα και αμέσως μετά θα στρωθούμε στην δουλειά. Έχουμε κάνει ένα σχεδιασμό κατά 85 και 90%. Για ότι μας ενδιαφέρει έχουμε επικοινωνήσει. Μετά τα πλέι οφ θα ακούσετε για παίκτες που θα φύγουν και παίκτες που θα έρθουν".





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ