ΑΡΗΣ

Τζεβελέκης: "Γιώργο ξαναέλα"

Τζεβελέκης: "Γιώργο ξαναέλα"
Σιγάλας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Γιώργο Σιγάλα, εξέδωσε ο Άρης, με αφορμή την αποχώρηση του "Ράμπο"

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
" Μετά από τέσσερα χρόνια άκρως επιτυχημένης παρουσίας ο Γιώργος Σιγάλας από τη νέα αγωνιστική σαιζόν δεν θα ανήκει στο δυναμικό του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο".

"Ο "Ράμπο" τίμησε και με το παραπάνω την κίτρινη φανέλα από το 1998 έως το 2000 και από το 2005 έως το 2007, γεγονός που τον κατατάσσει στο πάνθεον των καλύτερων παικτών που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για λογαριασμό του Άρη".

"Ξέχωρα όμως από την αδιαμφισβήτητη μπασκετική του αξία, ο Γιώργος Σιγάλας αποτελεί μια ξεχωριστή προσωπικότητα εντός και εκτός γηπέδων. Πρόκειται για ένα υπόδειγμα επαγγελματία και ήταν μεγάλη χαρά μας που υπήρξε μέλος της οικογένειας του ΑΡΗ και του ευχόμαστε καλή τύχη στην συνέχεια της καριέρας του".

"Αναφορικά με την αποχώρηση του μεγάλου άσου των γηπέδων από το "στρατόπεδο" του ΑΡΗ, ο Πρόεδρος της "κίτρινης" ΚΑΕ, Αθανάσιος Τζεβελέκης τονίζει: "Δεν είναι καθόλου ευχάριστο όταν ένας τέτοιος άνθρωπος και αθλητής φεύγει από την ομάδα σου. Ο Γιώργος Σιγάλας εκτός από μεγάλος παίκτης είναι και μια μεγάλη μπασκετική προσωπικότητα που διαδραμάτισε πολύ σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες του Άρη τα δύο τελευταία χρόνια".

"Ως Αρειανός εύχομαι οι δρόμοι του ΑΡΗ και του Γιώργου Σιγάλα να ξανά συναντηθούν στο μέλλον, εφόσον αποφασίσει να συνεχίσει σε νέους ρόλους την ενασχόληση του με το μπάσκετ







".
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ