ΑΡΗΣ

Τζεβελέκης: "Θα καλύψω την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου"

Τζεβελέκης: "Θα καλύψω την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου"
Τζεβελέκης

Ο Θανάσης Τζεβελέκης, μίλησε για την συνέχεια της φετινής χρονιάςτην και αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

" Πετύχαμε τον βασικό μας στόχο στην Ευρωλίγκα, που ήταν η πρόκριση στο TOP 16. Η ομάδα μπορεί να κοιτάξει κάθε αντίπαλο στα ίσα πολύ περισσότερο μέσα στο Αλεξάνδρειο. Συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα όπου πρέπει να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο που είναι η εξασφάλιση της συμμετοχής μας στην Ευρωλίγκα και για την επόμενη περίοδο", τόνισε για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς ο κ. Τζεβελέκης.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ λέγοντας: " Σύντομα θα γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου την οποία θα καλύψω μόνος μου, γιατί πρέπει να καλύψουμε και το φετινό μπάτζετ που είναι μεγαλύτερο από πέρυσι και γιατί ήδη οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν για την επόμενη περίοδο.

Όταν αποφασίσαμε να κρατήσουμε την ομάδα μόνοι μας, εγώ και οι συνεργάτες μου, ξέραμε τι θα σηκώσουμε στις πλάτες μας. Δεν με ξαφνιάζει, δεν με εκπλήσσει, από την στιγμή που είπα ότι θα είμαι εδώ θα στηρίξω την προσπάθεια.

Πρέπει να την κάνω μόνο μου, γιατί διαφορετικά δεν μπορεί να γίνει. Μετά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα αλλάξει ριζικά η μετοχική σύνθεση της εταιρείας", κι όσο για το θέμα της δημιουργίας του γηπέδου είπε: " Στο θέμα του γηπέδου δεν με ενδιαφέρει αν θα τελειώσει με μένα, απλά να ξεκινήσει η κουβέντα τώρα και ας ολοκληρωθεί με άλλο πρόεδρο.

Εμένα με ενδιαφέρει ο Άρης. Θέλουμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις ώστε να βάζουμε στον Αρη τα χρήματα που πρέπει για να μπορέσουμε να χτυπήσουμε τον Παναθηναϊκό, αυτό θα γίνει σύντομα".

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης αναφέρθηκε στις δύο ήττες από τον Ολυμπιακό λέγοντας: " Είχαμε μία αρνητική εμπειρία, το πώς χάσαμε από τον Ολυμπιακό στα δύο τελευταία παιχνίδια. Μετά απ΄ αυτά ένιωσα ακόμη πιο υπερήφανος που είμαι Άρης. Έπρεπε να κερδίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια αλλά κάποιοι θα λυπόντουσαν".

Κι όσο για την δουλειά του Γκόρντον Χέρμπερτ και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ του Άρη ο κ. Τζεβελέκης δήλωσε πως: " Ο Άρης παίζει το καλύτερο μπάσκετ των τελευταίων ετών, είναι επιτυχία του προπονητή. Μας ταίριαζε ο Χέρμπερτ, είχαμε κάποια αμφιβολίες επειδή δεν είναι μεσογειακός αν θα τα καταφέρει αλλά πέτυχε. Ήταν επιλογή του Γιάννη Δαμιανίδη, την οποία συζητήσαμε".











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ