ΑΡΗΣ

Τζεβελέκης: "Τώρα αρχίζει η χρονιά"

Τζεβελέκης: "Τώρα αρχίζει η χρονιά"
Τζεβελέκης

Στο Αλεξάνδρειο μετέβη το βράδυ της Τετάρτης ο Θανάσης Τζεβελέκης για να συγχαρεί παίκτες και κόουτς

Σκοπός του προέδρου της ΚΑΕ, ήταν να συγχαρεί παίκτες και κόουτς για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά και την τήρηση της υπόσχεσης που του είχε δοθεί από όλους για την επίτευξη του "τέσσερα στα τέσσερα" στο τέλος της κανονικής περιόδου.
Κατά την άφιξη της αποστολής, ο κύριος Τζεβελέκης ασπάστηκε και έδωσε συγχαρητήρια σε κάθε παίκτη ξεχωριστά όπως επίσης και στον Γκόρντον Χέρμπερτ. Μετά την υλοποίηση της υπόσχεσης επόμενο μέλημα όλων στις τάξεις της ομάδας του Άρη είναι να συνεχίσουν έτσι και στα πλέι οφ. Εκεί όπου οι "κίτρινοι" θα κληθούν να πετύχουν τον βασικό στόχο της χρονιάς που δεν είναι άλλος από την εκ νέου έξοδο της στην Ευρωλίγκα όπως και το κάτι παραπάνω.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης σε δήλωσή του τόνισε σχετικά πως: " Πήγα στο γήπεδο για να υποδεχθώ τα παιδιά μου που με έκαναν πολύ περήφανο σαν πρόεδρο", και συνέχισε: " Τηρήσαμε στο ακέραιο την υπόσχεση που δώσαμε σαν διοίκηση και σαν παίκτες και τιμήσαμε την ιστορία του συλλόγου και κάναμε το αυτονόητο".

Αναφερόμενος στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης τόνισε: " Για μας το χθεσινό παιχνίδι δεν σήμαινε κάτι το διαφορετικό. Απλά έπρεπε να συμπεριφερθούμε όπως και στις προηγούμενες αγωνιστικές που παίξαμε καθοριστικό ρόλο για την παραμονή του συμπολίτη στην Α1".

"Πάντως κερδίζοντας μέσα σε μια τέτοια ατμόσφαιρα αποδείξαμε ότι είμαστε οι κυρίαρχοι της πόλης και δείξαμε ότι είμαστε φτιαγμένοι για την Ευρωλίγκα

", για να καταλήξει: " Την στιγμή που η χρονιά τελείωσε για πολλούς, για μας τώρα ξεκινά. Πάμε στα πλέι οφ με φιλοδοξίες και θέλουμε τον κόσμο του Άρη στο πλευρό μας. Αυτή η ομάδα, νομίζω ότι αξίζει της αποδοχής και της συμπαράστασης όλων των Αρειανών".

Έχασαν τον τίτλο οι Παίδες
Σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς των τελευταίων ετών, η παιδική ομάδα του Άρη, έχασε τον τίτλο του Πρωταθλητή από τον Μαντουλίδη που επικράτησε με 52-53. Ο αγώνας είχε ένταση και πάθος και συγκλονιστικό φινάλε. Ο Άρης πέτυχε καλάθι στην εκπνοή το οποίο αλλά οι διαιτητές το ακύρωσαν ως εκπρόθεσμο.

Οι "κίτρινοι" βρέθηκαν να χάνουν με 11-17, αλλά στη συνέχεια ανέκαμψαν με ένα σερί 17-5 και προηγήθηκαν με 28-22 στο 15ο λεπτό, ενώ πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ 32-29 υπέρ τους. O Άρης διατήρησε την πρωτοπορία ως το 26ο λεπτό, όταν ο Μαντουλίδης προσπέρασε με 40-42.

Ένα νέο σερί 6-0 έφερε και πάλι του σκορ υπέρ της ομάδας του Κυριαζή 48-46 στο 34' και η συνέχεια ήταν δραματική. Ο Μαντουλίδης 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος προπορευόταν με 50-53, ενώ ο Χρυσικόπουλος μείωσε αμέσως μετά για τον σε 52-53. Ακολούθησε φάουλ από τους "κίτρινους" για να σταματήσει ο χρόνος με τον Τζιλή να αστοχεί και στις δύο βολές που εκτέλεσε για λογαριασμό του Μαντουλίδη. Στα 7 δευτερόλεπτα που απέμεναν για την λήξη του τελικού, ο Άρης εκδήλωσε επίθεση αλλά το καλάθι που σημείωσε κρίθηκε εκπρόθεσμο.

Τα δεκάλεπτα: 15-17, 32-29, 42-46, 52-53

Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

Άρης (Κυριαζής): Μποχωρίδης, Καμήλαλης 14, Τριγωνίδης 3 (1), Λυκάρτζης 2, Χατζηγεωργίου, Κουτσουρίδης, Χρήστου 6 (1), Μανδάλτσης, Χρυσικόπουλος 25 (4)

Μαντουλίδης (Μπούμπας): Ζεϊμπέκης 11, Τζιλής 4, Χατζηχαρίσης 2, Γιαννάκης, Δαβάνης 9, Σούλης 6, Καραϊσκος 21, Βαρσάνο

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, φιλοξενείται συγχαρητήρια ανακοίνωση προς την ομάδα: " Άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον κόουτς της ομάδας Γιώργο Κυριαζή για την πολύ καλή δουλειά που έκανε σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, όπως επίσης και στους καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας που έφτασαν μέχρι τον τελικό και διεκδίκησαν στα ίσα τον τίτλο του Πρωταθλητή από μια ομάδα όπως ο Μαντουλίδης που τον έχει κατακτήσει επί έξι συναπτές σεζόν".





















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ