ΑΡΗΣ

Τζεβελέκης: "Τώρα ξεκινάει το Πρωτάθλημα"

Τζεβελέκης: "Τώρα ξεκινάει το Πρωτάθλημα"
Τζεβελέκης

Δύο μέρες πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Θανάσης Τζεβελέκης βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο

" Ήρθα για να επιβεβαιώσω την υπόσχεση που είχαμε δώσει πριν μερικές αγωνιστικές για το 4 στα 4 στο τέλος της κανονικής περιόδου. Για μας ουσιαστικά τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί από εδώ και πέρα. Αυτό που θέλουμε εξάλλου είναι να τελειώσουμε με νίκη την κανονική περίοδο όπως και στα πλέι οφ ώστε να βγούμε και του χρόνου στην Ευρωλίγκα", τόνισε ο Θανάσης Τζεβελέκης στους εκπροσώπους του Τύπου με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Άρης να πρόσθεσε πως: " Η κατάσταση είναι λίγο περίεργη αλλά δεν βλέπω γιατί να υπάρχει τόσο μεγάλη ένταση. Εμείς πάντως πάμε να κερδίσουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια".

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης βρέθηκε και στο παρκέ του Αλεξανδρείου όπου μίλησε στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας με τα λόγια του να ήταν στο ίδιο μήκος κύματος. Αφού ολοκλήρωσε τα όσα είχε να πει ο Θανάσης Τζεβελέκης αποχώρησε από το Αλεξάνδρειο με τον Γκόρντον Χέρμπερτ να ξεκινά την προπόνησή του.

Στη διάθεση του Καναδού τεχνικού του Άρη βρέθηκε και πάλι ο Χάνο Μότολα. Ο διεθνής Φιλανδός είχε απουσιάσει από το χθεσινό παιχνίδι με το Αιγάλεω εξαιτίας ενοχλήσεων στον αχίλλειο για προληπτικούς λόγους.

Από την πλευρά των παικτών του Άρη, ο Μπρέισι Ράιτ, αναφερόμενος στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τόνισε: " Θεωρώ ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, όπου κι οι δύο ομάδες θα δείξουν το ανάλογο πάθος, αλλά η κάθε μία θ΄ αγωνιστεί έχοντας το δικό της κίνητρο. Μπορεί ο αντίπαλός μας να έχει ως κίνητρο το ότι παίζει μία ολόκληρη κατηγορία, αλλά εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να κερδίσουμε για τους εαυτούς μας και για το γόητρό μας".

Κι όσο για τον Τζερεμάια Μάσεϊ; Ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη δήλωσε: " Ο ΠΑΟΚ δίνει ένα παιχνίδι "ζωής και θανάτου", όμως εμείς από την πλευρά μας, θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γι΄ αυτήν την αναμέτρηση, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνουν αφενός μεν για τις ομάδες κι αφετέρου για τους οπαδούς τους αυτά τα παιχνίδια ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Άρη κι αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για εμάς".







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ