ΕΛΛΑΔΑ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες Εθνικών πρωταθλημάτων στην μνήμη του

EURO 2024 /  -   (  / EUROKINISSI)
EURO 2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ γνωστοποίησε ότι το προσεχές διήμερο (12-13/10) θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των Εθνικών πρωταθλημάτων προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ συγκλόνισε τον ελληνικό αθλητισμό και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η ΕΟΚ από την πλευρά της έδειξε την ευαισθησία της, ανακοινώνοντας ότι το διήμερο 12-13 Οκτωβρίου θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων (από Elilte League και Α1 Γυναικών και κάτω), στην μνήμη του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Δ.Σ. της ΕΟΚ αποφάσισε την τήρηση ενός λεπτού σιγής πριν από την έναρξη όλων των αγώνων των Εθνικών πρωταθλημάτων που θα γίνουν σήμερα και αύριο, 12-13/10, για να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έφυγε αιφνιδιαστικά από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών, μία μέρα πριν από τον αγώνα της Εθνικής ποδοσφαίρου στο Ουέμπλεϊ με την Αγγλία, βυθίζοντας στο πένθος τον ελληνικό αθλητισμό".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΕΟΚ ELITE LEAGUE Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΠΑΛΝΤΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ