EUROLEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Δεν ήμασταν ο εαυτός μας στο παρκέ"

Τζόρτζεβιτς: "Δεν ήμασταν ο εαυτός μας στο παρκέ"

Ο Παναθηναϊκός νίκησε αλλά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κάθε άλλο παρά... χαρούμενος ήταν από τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκαν τα πράγματα απόψε στο ΟΑΚΑ. "Χτύπησε" καμπανάκι εν όψει της συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός γλίτωσε από του Χάρου τα δόντια απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα (68-66) , με τον Τζέιμς Φελντέιν να σώζει το "τριφύλλι" με το τρίποντο που πέτυχε στα 11.4'' για το τέλος. Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος ήταν πάντως, μετά το τέλος του αγώνα όπως φάνηκε από το ύφος των δηλώσεών του.

" Στο τέλος αυτό που μετράει είναι η νίκη. Δεν θέλω να χάνουμε στο ΟΑΚΑ", δήλωσε αρχικά ο Σέρβος προπονητής πριν προσθέσει πως " η Μάλαγα είναι μια ομάδα που βάζει τα κορμιά της μπροστά από την μπάλα, για να μην αφήσει τον αντίπαλο να τρέξει. Ήμασταν μπροστά το σκορ με οκτώ ή εννιά πόντους, αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποια σουτ για να ξεφύγουμε, με αποτέλεσμα να κάνουν την ανατροπή. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα "ένας εναντίον ενός". Δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί οι παίκτες μου δεν έδειξαν κουράγιο. Μας λείπει αυτό. Είναι ένα από τα "κλειδιά" για να πετύχεις".

Φυσικά είχε να τονίσει πως " δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα που είδα απόψε, γι αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Το σημαντικό είναι ότι τα λάθη δεν έγιναν από νεαρούς παίκτες, αλλά από παλιούς".

Σε ερώτηση για το γεγονός πως η Μάλαγα έδειχνε να έχει περισσότερη ενέργεια σε κάποια σημεία του αγώνα, απάντησε: " Χάσαμε πολλές ευκαιρίες να πάρουμε πιο εύκολα τη νίκη, δεν ήμασταν εμείς απόψε στο παρκέ. Κάποιες φορές βγήκαμε από τη λογική μας σε επίθεση και άμυνα. Δεν υπάρχει λόγος να παίζουμε τόσο παθητικά στην επίθεση, να μην είμαστε επιθετικοί σε κάθε φάση. Είναι στοιχεία που συμβαίνουν όταν έχεις πίεση και προσπαθείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι που γλιστράει από τα χέρια σου. Στο τέλος παίξαμε μια καλή άμυνα, αλλά πριν από αυτό κάναμε πολλά ανόητα λάθη. Δεν καταλαβαίνω και δεν δέχομαι τόσο επιπόλαια λάθη".

Για να ολοκληρώσει όσα είχε να πει, "χτυπώντας καμπανάκι" εν όψει της συνέχειας: " Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα χάσουμε σε ένα παιχνίδι που οι αντίπαλοι έχουν το τελευταίο σουτ, όπως έγινε με τον ΠΑΟΚ ή την Ζάλγκιρις. Δεν είναι αποδεκτό αυτό, κάποια στιγμή θα το πληρώσουμε ακριβά".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ