ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024

Τζος Χαρτ για Νόα Λάιλς: "Ήθελα πολύ να χάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Τζος Χαρτ για Νόα Λάιλς: "Ήθελα πολύ να χάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες"
AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Ο Τζος Χαρτ παραδέχθηκε στο podcast που έχει με τον Τζέιλεν Μπράνσον ότι ήθελε να χάσει ο Νόα Λάιλς στις κούρσες των 100 και 200 μέτρων που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Συνέχεια στην κόντρα μεταξύ του αμερικανού σπρίντερ Νόα Λάιλς και των NBAers έδωσε ο Τζος Χαρτ με τα όσα είπε στο podcast του συμπαίκτη του στους Νιου Γιορκ Νικς, Τζέιλεν Μπράνσον.

Συγκεκριμένα ο απόφοιτος του Βιλανόβα ξεκινώντας ανέφερε ότι "Για το μεγαλύτερο μέρος των Ολυμπιακών Αγώνων, ήμουν πατριώτης, ήθελα η αποστολή των ΗΠΑ να κατακτά το χρυσό, αλλά ήθελα πραγματικά εκείνος (σ.σ. ο Λάιλς) να χάσει" πριν συνεχίσει λέγοντας "αυτή πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που όλο το Twitter του NBA συμφωνούσε μαζικά σε κάτι".

Εν τέλει όμως ο Χαρτ παραδέχθηκε τις επιδόσεις του Λάιλς που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα και το χάλκινο στα 200 μέτρα (αν και αγωνίστηκε με covid) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού: "Ήμουν απλά εναντίον του, αλλά μετά τον παραδέχτηκα, το σέβομαι, δεν μπορώ καν να τον κοροϊδέψω πλέον".

Θυμίζουμε πως όλα είχαν ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2023, όταν μετά τη λήξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου, ο Λάιλς είχε δηλώσει τη σαφή διαφωνία του με την επιλογή του NBA να αποκαλεί τους πρωταθλητές του με τον όρο "world champions" (μετάφραση: παγκόσμιοι πρωταθλητές).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ