ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζος: "Ίσως είμαι έτοιμος σε 4 εβδομάδες"

Τζος: "Ίσως είμαι έτοιμος σε 4 εβδομάδες"
Τσίλντρες INTIME SPORTS

"Έτοιμος σε 4 βδομάδες κι ευχαριστώ τους Αγγελόπουλους". Ενδιαφέρον για Μάρμπουρι

Μετά την εγχείριση που έκανε στη βουβωνική χώρα, ο Αμερικανός σταρ του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να επιστρέψει στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, ώστε να ξεκουραστεί και να μπει στο στάδιο της αποθεραπείας. Η επέμβαση πήγε καλά και μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο τον Τσίλντρες το διάστημα της απουσίας του μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο όσο ακούστηκε.
"Έβαλαν εσωτερικά ράμματα και τώρα απλά πρέπει να περιμένω να γίνω καλά" δήλωσε ο Τσίλντρες στο slamonilne.com και συμπλήρωσε: " Άρχισε να με ενοχλεί πριν από ένα μήνα περίπου. Μετά το ματς με τη Μακάμπι στις 8 Ιανουαρίου με δυσκολία μπορούσα να περπατήσω. Με πέθαινε στον πόνο. Όλοι οι γιατροί έκαναν λόγο για κήλη, αλλά στη Φιλαδέλφεια ο ειδικός γιατρός που με τσέκαρε, είπε πως πρόκειται για ένα απλό... σκίσιμο (abdominal tear λέγεται στα αγγλικά η πάθηση)".

Ο "Τσίλι" έκανε την εγχείριση στις ΗΠΑ, καθώς στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό υπάρχει ένας όρος που του επιτρέπει να επισκέπτεται γιατρούς στην πατρίδα του, όταν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός. Ο γιατρός στον οποίο πήγε, είναι ο ίδιος που είχε θεραπεύσει τον Σακίλ Ο' Νιλ σε μια παρόμοια περίπτωση. Τώρα, όσον αφορά την απουσία του, ο Τσίλντρες τονίζει πως μπορεί να είναι πιο σύντομα στα γήπεδα:

" Ο γιατρός είπε πως μπορούμε να επισπεύσουμε την αποθεραπεία μου, ώστε να επιστρέψω σε 3-4 εβδομάδες. Από αύριο θέλει να περπατάω ένα μίλι, ώστε να αισθανθώ καλύτερα και πιο δυνατός". Όσο για το ότι δεν θα επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα, αλλά θα παραμείνει στο σπίτι του, ο Τσίλντρες φάνηκε ικανοποιημένος με αυτό και απόλυτα ευγνώμων στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο:

" Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετική συμπεριφορά και στάση απέναντι στο πρόβλημά μου. Εγώ περίμενα να μου πουν, άντε γρήγορα έλα πίσω", αλλά ο Γιώργος Αγγελόπουλος του είπε ελάχιστες στιγμές πριν μπει στο χειρούργειο από το τηλέφωνο " θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα γίνεις καλά και να κάνεις οτιδήποτε είναι καλύτερο για σένα. Δεν πειράζει πόσο καιρό θα σου πάρει η αποθεραπεία. Σε έχουμε για άλλα δύο χρόνια και θέλουμε να είσαι χαρούμενος".

" Ήταν πολύ εντάξει μαζί μου. Μου αρέσει που γύρισα σπίτι μου, αλλά δεν ήθελα να γίνει αυτό με τέτοια αφορμή".

Ο Μάρμπουρι και οι άλλοι

Η είδηση (ή τέλος πάντων η φημολογία) ότι ο Ολυμπιακός θέλει τον Στεφόν Μάρμπουρι προκάλεσε σοκ και εντυπώσεις, αλλά και σκέψεις για το τι ψάχνουν οι ερυθρόλευκοι ώστε να καλύψουν το κενό του Τζος Τσίλντρες. Ο άσος των Νιου Γιορκ Νικς αποτελεί πολύ μεγάλο όνομα και δείχνει τις βλέψεις του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ωστόσο, οι αντικειμενικές δυσκολίες δεν δίνουν πολύ μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στη μεταγραφή, ενώ ο ρυθμός με τον οποίο προτείνονται παίκτες στον Ολυμπιακό δυσκολεύει τις όποιες εκτιμήσεις. Μικρά, μεγάλα ονόματα έχουν μπει στη λίστα και ο Παναγιώτης Γιαννάκης εξετάζει την κάθε περίπτωση ξεχωριστά μαζί με το διοικητικό δίδυμο της ομάδας.

















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ