ΜΠΑΣΚΕΤ

"Βασιλιάς" ο Μάσεϊ

"Βασιλιάς" ο Μάσεϊ
μασει

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι και επίσημα ο Τζερεμάια Μάσεϊ, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη "βασίλισσα"

Η συμφωνία ανάμεσα στην ισπανική ομάδα και τον Άρη ευόδωσε τελικά, με τους "κίτρινους" να λαμβάνουν ένα εκατομμύριο δολάρια (περίπου 650.000 ευρώ) για την πώληση του παίκτη. Κατά την παραμονή του στη Μαδρίτη, ο Αμερικανός φόργουορντ αναμένεται να λάβει συνολικά περίπου τέσσερα εκατομμύρια δολάρια (2,6 εκατομμύρια ευρώ), συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους.

Ο Μάσεϊ, που αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους παίκτες της φετινής Ευρωλίγκας, με 17 πόντους και 8,4 ριμπάουντ ανά αγώνα, θα βρει στην ισπανική πρωτεύουσα τους Λάζαρο Παπαδόπουλο και Μιχάλη Πελεκάνο.

Μάλιστα, αναμένεται να συνθέσουν με τον "Λάζο" ένα από τα ισχυρότερα δίδυμα ψηλών στην Ευρώπη.

Την ικανοποίησή του για την απόκτηση του Μάσεϊ εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ, Αλμπέρτο Ερέρος.

" Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, καθώς μπορεί να είναι παραγωγικός στην επίθεση, αλλά είναι και σταθερός στην άμυνα, δυνατός στα ριμπάουντ και καλός παίκτης για την ομάδα. Είναι ένας άνθρωπος με φυσικά προσόντα και έρχεται στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από μια μεγάλη χρονιά με τον Άρη στην Ευρωλίγκα, όπου σε πολλές περιπτώσεις επιλέχθηκε καλύτερος παίκτης της εβδομάδας, επιδεικνύοντας πολύ καλά στατιστικά.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ενσωμάτωσή του, μιας και ο παίκτης έλαβε αρκετές σημαντικές προσφορές από διάφορες ομάδες και τελικά διάλεξε τη Ρεάλ Μαδρίτης", τόνισε ο παλαίμαχος Ισπανός γκαρντ.









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ