ΑΕΚ

Βασίλιεβιτς: "Δεν φοβόμαστε τίποτα"

Με τον Έιβερι θα παίξει κόντρα στον Άρη η ΑΕΚ. "Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα" λέει ο Βασίλιεβιτς

Ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε την ίωση (αλλά και τον τραυματισμό του στον καρπό) και θα είναι κανονικά σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ.
Σε αυτό το παιχνίδι οι "κιτρινόμαυροι" θα προσπαθήσουν για την 4η συνεχόμενη νίκη τους, που θα τους επιτρέψει να κάνουν το... άλμα για την κατάληψη της καλύτερης δυνατής θέσης μες στην πρώτη 6άδα.

"Αν παίξουμε όπως γνωρίζουμε και έχουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Θέλουμε να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί, ωστόσο, θα συμβεί μόνο αν παίξουμε καλά, αν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και βέβαια, έχουμε τη βοήθεια των πολυάριθμων φιλάθλων του συλλόγου. Το ματς με τον Άρη είναι σημαντικό από κάθε άποψη, ενώ η βαθμολογική του θέση θ’ αποτελέσει κίνητρο για μας.

Ομάδες σαν τον Άρη δεν επηρεάζονται από μια ήττα εκτός προγράμματος, αντίθετα συσπειρώνονται μετά απ’ αυτή. Χρειάζεται λοιπόν, να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας αγωνιστικό εαυτό, προκειμένου να αυξήσουμε το σερί και να «σκαρφαλώσουμε στο βαθμολογικό πίνακα"



τόνισε σχετικά ο Σάσα Βασίλιεβιτς.

Σε ότι αφορά την παράδοση η ΑΕΚ εχει ηττηθεί μόνο μια φορά στο γήπεδο της (από καταβολής Α1) από τον Άρη κι αυτή ήταν το περσινό ματς.




TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ