ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Βασίλης Σπανούλης: Η ομάδα του κέρδισε τη Λιετκαμπέλις κι έκανε το "2 στα 3" στο ANGT

Βασίλης Σπανούλης: Η ομάδα του κέρδισε τη Λιετκαμπέλις κι έκανε το "2 στα 3" στο ANGT
SPORT24 / HARRIS STAVROU

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη στο Adidas Next Gen Tournament του Βελιγραδίου κέρδισε τη Λιετκαμπέλις (90-73) και έφτασε τις δύο νίκες σε τρεις αγώνες στη φάση των ομίλων.

Δεύτερο παιχνίδι μέσα σε μερικές ώρες, δεύτερη νίκη για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη στο Adidas Next Gen Tournament του Βελιγραδίου. Οι επίλεκτοι που καθοδηγεί ο "Kill Bill" επικράτησαν της Λιετκαμπέλις (90-73), δημιουργώντας νικηφόρο σερί στη διοργάνωση.

Ο Νταβίντ Πάβιν (18 πόντοι με 4/6 τρίποντα, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ) και ο Ζίνεντιν Μούλιτς (18 πόντοι με 4/7 τρίποντα και 5 ριμπάουντ) ήταν αυτοί που ξεχώρισαν για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, η οποία είχε επίσης σε σπουδαία βραδιά τον Σαμέτ Γιγκίτογλου, ο οποίος στα 22'43'' που έμεινε στο παρκέ, έγραψε 11 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Το SPORT24 βρίσκεται στο Βελιγράδι, εκεί όπου η adidas, το αυθεντικό basketball brand, με το #ImpossibleIsNothing mindset, δίνει την ευκαιρία στους νέους ταλαντούχους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες να λάμψουν μέσω του adidas Next Generation Tournament.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ