ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βασιλόπουλος: "Δεν θέλω να κάνω επέμβαση"

Βασιλόπουλος: "Δεν θέλω να κάνω επέμβαση"
Βασιλόπουλος INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος υποστήριξε τους παίκτες που θα απουσιάσουν από την Εθνική ομάδα

Ο φόργουορντ των "ερυθρολεύκων" έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα "in.gr":
Γειά σας... Αργησα λίγο πάλι... δεν είναι ότι δεν είχα πάρα πολύ ελεύθερο χρόνο, αλλά ήθελα να σας γράψω όταν θα ξέρω τι θα κάνω με το θέμα της εθνικής και να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα... Πάντα μου άρεσε όταν ξεκινούσα να γράφω κάτι, να περιγράφω το πως είμαι τη στιγμή εκείνη έτσι ώστε να ξέρω και εγώ και αυτός που θα το διαβάσει μετά από μία εβδομάδα πως ήμουν τη δεδομένη στιγμή.

Είμαι λοιπόν μπροστά στον υπολογιστή έχοντας ξυπνήσει στις 8 το πρωί με ένα μαξιλάρι στην καρέκλα και συγκεκριμένα στη μέση ώστε να με κρατάει σε μία στάση, η οποία είναι σα να έχω καταπιεί μπαστούνι και από ότι μου είπαν είναι η καλύτερη για να μην επιβαρύνω την μέση μου. Και ο λόγος που έχω σηκωθεί τέτοια ώρα είναι επειδή το καθημερινό μου πρόγραμμα είναι τόσο φορτωμένο που δεν θα προλάβαινα άλλη ώρα για να μπορέσω να σας πω την εξέλιξη σε ότι έχει να κάνει με την μέση . Ένα πρόγραμμα που ξεκινάει κάθε μέρα με πρωινό ξύπνημα γύρω στις 9 (θα μου πείτε ότι άλλοι ξυπνούν πιο νωρίς και για αυτούς το 9 είναι μεσημέρι , το δέχομαι αλλά δεν το λέω ότι κανένα κατόρθωμα μην παρεξηγηθώ κιόλας) για να πάω για πιλάτες-γιόγκα, μετά από εκεί καθημερινά στο γήπεδο για προπόνηση και θεραπεία.

Τελειώνοντας από το γήπεδο ξανά για θεραπεία-ενδυνάμωση-διατάσεις και πολλές φορές μπορεί να κάνω και άλλη θεραπεία και μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να κάνω κάθε δύο ώρες κάποιες ασκήσεις για ανάταξη της σπονδυλικής στήλης...

Τώρα μπορεί να σας φανεί παράξενο και να αναρωτηθείτε, καλά με τόσες θεραπείες που κάνεις και έχοντας να παίξεις τόσο καιρό πως είναι δυνατόν να μην είσαι ακόμα καλά; Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ, με αποτέλεσμα να έχω αρχίσει να κουράζομαι λίγο ψυχολογικά και πολλές φορές να σκέφτομαι ότι μήπως ήταν καλύτερη λύση το να κάνω εγχείρηση. Αλλά αμέσως το ξεχνάω, μίας και από ότι μου λένε όσοι έχουν κάνει ποτέ κανείς δεν επανέρχεται όπως ήταν πριν.

Μπορεί αυτό να είναι ένας λόγος που έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι γιατί ο καθένας μου λέει το μακρύ του και το κοντό του. Μπορεί όλοι να θέλουν να με βοηθήσουν αλλά όταν έχει ακούσει 250 διαφορετικές γνώμες τρελαίνεσαι. Τώρα η λογική ερώτηση είναι... μα καλά και οι 250 απόψεις είναι γιατρών; Φυσικά όχι γιατί δεν είπα ότι τις ακούω.

Σοβαρά όμως, όπως και να το κάνεις σε επηρεάζουν, και για αυτό αποφάσισα σήμερα να είναι η τελευταία μέρα που θα μιλήσω με κάποιον άγνωστο για την μέση μου και θα δεχτώ να μου πει το προσωπικό του βίωμα ή κάτι που έχει ακούσει.

Γιατί πολύ απλά, μετά δεν μιλάω σε άτομα που πραγματικά ενδιαφέρονται για μένα, αγωνιούν και δεν μπορούν να κοιμηθούν, όπως οι γονείς και κάποιοι άλλοι που αγαπώ και είναι φυσικό μετά να αντιδρώ περίεργα σε αυτούς μία και εκεί νιώθω πιο άνετα. Συνοψίζοντας καταλήγουμε ότι αυτή τη στιγμή δεν θέλω να κάνω εγχείρηση και ελπίζω ότι θα καταφέρω να την αποφύγω. Φυσικά εύχομαι να είμαι πολύ καλύτερα ώστε να μπορέσω να ακολουθήσω την προετοιμασία της εθνικής σε 10 με 15 ημέρες.

Ένα κεφάλαιο δύσκολο, γιατί μου ήταν πολύ περίεργο το ότι πήγα στο ΟΑΚΑ για να ευχηθώ καλή τύχη στα παιδιά και να πω ότι δεν θα μπορέσω να είμαι από την αρχή εκεί μαζί τους. Πραγματικά τείνει να χαρακτηριστεί ανόητος κάποιος που μπορεί να πιστέψει ότι δεν θέλω να πάω στην εθνική για κάποιον άλλο λόγο και δεν θα μπορούσα να μπω στην διαδικασία να πω κάτι μαζί του.

Γιατί για να συνεννοηθώ θα πρέπει να πέσω στο επίπεδο του και επειδή θα έχει πιο μεγάλη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο θα κερδίσει. Να φανταστείτε δεν έχω προλάβει καλά καλά να διαβάσω τα μηνύματα σας και φυσικά πολλοί είναι αυτοί που θα αναρωτηθούν για τις μεταγραφές που έχουμε κάνει ή που θα κάνουμε. Ο Κελάτι είναι ένας καταπληκτικός σουτέρ και ήταν κάτι που χρειαζόμασταν πέρυσι. Ο Γλυνιαδάκης είναι μακράν ο πιο βελτιωμένος ψηλός και κάθε χρόνο είναι καλύτερος και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Αυτό που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι φέτος είναι πιο δύσκολο γιατί θα πρέπει να κάνουμε 3-4 μεταγραφές. Ο ένας καλύτερος από τον άλλον και να κολλήσουν στον κορμό που υπάρχει.

Αυτά τα λίγα τώρα... Σίγουρα έχω ξεχάσει κάτι που θα ήθελα να πω αλλά έχει πάει ήδη δέκα παρά η ώρα και θα πρέπει να φύγω από το σπίτι για να ξεκινήσω το πρόγραμμά μου. Αααα, ξέχασα να πω συγχαρητήρια στα παιδιά που πέρασαν σε μία σχολή και να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία και καλά μυαλά...Tώρα που γύρισα από τις μαραθώνιες θεραπείες μου, επίσης θυμήθηκα κάτι πολύ σοβαρό που ήθελα να γράψω... Να δώσω δηλαδή τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά που ήρθαν 2οι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Πραγματικά πιστεύω ότι δεν θα ξεχάσω ποτέ τον δικό μας αγώνα με την Αργεντινή, που με το φάουλ που έκανα στο τέλος δεν μας έδωσα την ευκαιρία να κερδίσουμε το χρυσό.

Κάτι που πίστευα ότι θα κάναμε μία και ήμασταν κατά τη γνώμη μου μία από τις καλύτερες φουρνιές της εθνικής που είχαν περάσει. Αλλά έτσι είναι αυτά, ένας χάνει και ένας κερδίζει. Και επειδή τότε είχα κάνει το λάθος εγώ, μετά το χρυσό που πήρα πραγματικά θα ήθελα να το μοιραστώ με τα παιδιά που ήταν τότε στην Αργεντινή και να το αφιερώσω στους συμπαίκτες μου.

Ακόμα στεναχωριέμαι όταν φέρνω στο μυαλό μου εκείνη την τελευταία φάση. Αν μπορούσα να μιλήσω στα παιδιά που έπαιζαν στη Νέα Ζηλανδία θα τους έλεγα να είναι χαλαροί και να το απολαύσουν όσο μπορούν γιατί δεν θα έχουν την ευκαιρία για πολλούς τέτοιους τελικούς στην καριέρα τους...

Και για το τέλος να αναφερθώ σε κάτι ακόμα που το σκέφτομαι έντονα. Δεν μπορεί κανείς να κρίνει και να πει οτιδήποτε για τον Θοδωρή, τον Τσαρτσαρή και τον Δημήτρη όταν αυτά τα τρία παιδιά μαζί βέβαια με τους υπόλοιπους έφεραν την εθνική στο επίπεδο που βρίσκεται τώρα και ήταν αυτοί που ήταν ένα βήμα πριν χαρακτηριστούν λούζερ και ηττοπαθείς....!

Αλλά δεν άκουσαν κανέναν και κατάφεραν να φτάσουν τόσο ψηλά και οι ίδιοι και η ομάδα. Βέβαια μέσα από την ομάδα διακρινόμαστε όλοι και είναι απολύτως φυσιολογικό κάποια στιγμή να χρειάζονται να κάνουν ένα διάλειμμα και να ξεκουραστούν έστω και για ένα καλοκαίρι. Γιατί πιστέψτε με δεν υπάρχει ούτε ένας αθλητής που να μην θέλει να παίξει στην εθνική Ελλάδας. Το όνειρο του κάθε Έλληνα...Δεν αξίζει να πω τίποτα παραπάνω για αυτό το θέμα και όποιος το κάνει είναι απλά κακοπροαίρετος...


























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ