ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βάζει μπροστά για τους τελικούς

Βάζει μπροστά για τους τελικούς

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ξεκίνησε θεραπεία και ο Παναθηναϊκός πιάνει δουλειά ενόψει του πρώτου τελικού της Basket League ΣΚΡΑΤΣ κόντρα στον Ολυμπιακό την Πέμπτη (19/5) στο ΣΕΦ.

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μία μέρα μετά την ολοκλήρωση της ημιτελικής σειράς κόντρα στον Άρη καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης έδωσε ρεπό πριν ξεκινήσει η δουλειά για τις μεγάλες μάχες. Πλέον το μυαλό όλων στις τάξεις της ομάδας του “τριφυλλιού” είναι στους τελικούς της Basket League ΣΚΡΑΤΣ που αρχίζουν την Πέμπτη κόντρα στον Ολυμπιακό από ΣΕΦ. Το τεχνικό επιτελείο των “πράσινων” έχει στραφεί στις αναμετρήσεις με τους “ερυθρόλευκους” και αναλύει τις αδυναμίες τις οποίες πρέπει να... χτυπήσει ο Παναθηναϊκός, ώστε να πετύχει τον στόχο του. Οι παίκτες από αύριο (16/5) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να μπουν σε ρυθμούς τελικών και όσο περνούν οι μέρες θ' ανεβάζουν την ένταση. Άλλωστε, είναι γεγονός πως θέλουν να διορθώσουν πράγματα με σκοπό να παρουσιαστούν ακόμα πιο έτοιμοι στα μεγάλα παιχνίδια.

Το σημαντικό για τον Πεδουλάκη είναι πως θα έχει στη διάθεσή του στην πρώτη μάχη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχει υποστεί τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό και ξεκίνησε θεραπεία χωρίς να χαθεί καθόλου χρόνος και να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει για να είναι πανέτοιμος στην πρώτη μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή. Από αύριο αναμένεται ν' ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια θα φανεί πότε θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ