EUROLEAGUE

Βελς: "Να αλλάξουμε το στυλ μας"

Βελς: "Να αλλάξουμε το στυλ μας"
Βελς

"Να προσαρμοστούμε στους τραυματισμούς", είπε ο Γίρι Βελς, τέσσερις μέρες πριν τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ

" Βλέποντας από την Αμερική το Final Four της Πράγας, σκέφτηκα ότι είναι ένα φανταστικό γεγονός, του οποίου θα ήθελα να είμαι μέρος. Έτσι, όταν επέστρεψα, το είχα στο μυαλό μου", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, ο άσος της Μάλαγα.

Όσο για τις φιλοδοξίες της ομάδας του, ήταν ξεκάθαρος: " Μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Δεν είμαστε το φαβορί, αλλά δεν πάμε στην Αθήνα μόνο για τη συμμετοχή. Παίξαμε καλά φέτος και νικήσαμε δυνατές ομάδες. Προφανώς η ΤΣΣΚΑ είναι πολύ δυνατή, αλλά είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν. Το γεγονός ότι είμαστε αουτσάιντερ, μεταφέρει την πίεση στην αντίπαλό μας. Υπερασπίζονται τον τίτλο τους, ενώ εμείς ήδη έχουμε πετύχει, φτάνοντας στους "4".

Στη συνέχεια, μίλησε για την πολύτιμη βοήθεια του Μάρκους Μπράουν, που επέστρεψε πρόσφατα στη δράση: " Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε, γιατί μας έλειψε κατά τη διάρκεια της σεζόν. Δυστυχώς μόλις γύρισε, χάσαμε τον Ντανιέλ Σαντιάγο. Μακάρι να είχαμε όλους τους παίκτες παρόντες".

" Ο Σαντιάγο, ήταν από τους καλύτερους παίκτες φέτος, γι' αυτό είναι μεγάλη απώλεια. Πρέπει να βρούμε τρόπο να αντιδράσουμε. Το ίδιο ισχύει και για τον Τούσεκ. Η λύση είναι να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα και να αλλάξουμε το στυλ μας".

Κλείνοντας, ο Τσέχος άσος, είπε: " Θα ήταν ιδανικό να κατακτούσαμε το Κύπελλο. Η είσοδος στο Final Four, ήταν μεγάλο επίτευγμα, αλλά ακόμα δεν τελειώσαμε και έχουμε την ευκαιρία να πάμε παρακάτω, κάτι που φυσικά, δεν είναι εύκολο. Υπόσχομαι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να πραγματοποιήσουμε το όνειρο όλων, στη Μάλαγα".







TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ