ΠΑΟΚ

Βελτίωση για Ουάσινγκτον

Βελτίωση για Ουάσινγκτον
Ουάσινγκτον MOTIONTEAM

Σταθερή βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Ν. Ουάσινγκτον, που εξετάστηκε από τον Κ. Σαμαρά

Η περίοδος αποθεραπείας του Ουάσινγκτον, εξελίσσεται ομαλά, αυτό επιβεβαιώθηκε και από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ενώ ο κ. Σαμαράς του συνέστησε να προσέχει ιδιαίτερα το δεξί του χέρι, όπου είχε άλλωστε και τον πιο σοβαρό τραυματισμό.
Ο Ουάσινγκτον αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να βάλει στο πρόγραμμα αποθεραπείας του και πισίνα, ενώ προβλέπεται να αρχίσει τρέξιμο σε δέκα περίπου ημέρες.

Στις 19 Ιανουαρίου κληρώνει
Στο μεταξύ, την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου στις 14:00 ώρα Ελλάδας, στο "Gaudi Room" του "Palau Sant Jordi", θα διεξαχθεί η κλήρωση, της φάσης των 16 του ULEB Cup, όπου ο ΠΑΟΚ, θα μάθει τον αντίπαλό του.

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η θέση των ομίλων τους, θα αντιμετωπίσουν αυτές που θα τερματίσουν στην 4η και όσες κατακτήσουν την 2η, να βρουν απέναντί τους ομάδες που θα είναι τρίτες.

Οι ομάδες που θα καταλάβουν υψηλότερη θέση έχουν πλεονέκτημα έδρας, δηλαδή θα δώσουν τον δεύτερο αγώνα στην έδρα τους. Για την φάση των "16" δεν επιτρέπεται να βρεθούν αντιμέτωπες ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο στη διάρκεια της κανονικής περιόδου.

Σε περίπτωση που βρεθούν αντιμέτωπες σε επόμενη φάση ομάδες με την ίδια θέση κατάταξης στην κανονική περίοδο, πλεονέκτημα θα έχει η ομάδα που θα έχει τις περισσότερες νίκες στην πρώτη φάση.

Οι διπλοί αγώνες της φάσης των "16" έχουν προγραμματιστεί για τις 30 Ιανουαρίου (πρώτοι αγώνες) και 13 Φεβρουαρίου (επαναληπτικοί).

Οι διπλοί αγώνες της φάσης των "8" έχουν προγραμματιστεί για τις 27 Φεβρουαρίου (πρώτοι αγώνες) και 6 Μαρτίου (επαναλητπικοί).

Οι διπλοί αγώνες της ημιτελικής φάσης θα γίνουν στις 13 Μαρτίου (πρώτοι αγώνες) και 20 Μαρτίου (επαναλητπικοί).

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 10 Απριλίου στο κλειστό "Σπίρουντομ" του Σαρλερουά, στο Βέλγιο.

















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ