ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βενσάν Κολέ: "Λυπάμαι που δεν αποδέχθηκα την πρόταση του Ολυμπιακού το 2014"

Ο Βενσάν Κολέ
Ο Βενσάν Κολέ FIBA

Ο Βενσάν Κολέ παραδέχθηκε πως μετανιώνει το γεγονός πως δεν αποδέχθηκε την πρόταση που του είχε κάνει ο Ολυμπιακός το 2014, λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Γαλλίας, Βενσάν Κολέ, αποκάλυψε πως το 2014 και μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, είχαν υπάρξει επαφές, αλλά και πρόταση από την ομάδα του Ολυμπιακού, την οποία ο 61χρονος, πλέον, τεχνικός είχε απορρίψει.

Χαρακτηριστικα, ο νέος Ειδικός Σύμβουλος της Τεχνικής Διεύθυνσης της γαλλικής Ομοσπονδίας μπάσκετ, Κολέ ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την ανάληψη του νέου του ρόλου:

"Λυπάμαι, που δεν αποδέχθηκα την πρόταση του Ολυμπιακού το 2014! Έλαβα τα εύσημα από την Ευρώπη μετά το χάλκινο μετάλλιο (σ.σ. με τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014)."

Ο προπονητής των αργυρών ολυμπιονικών στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, Γάλλων, είχε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ, ωστόσο η συμφωνία δεν ολοκληρώθηκε καθώς "Ήταν μέσα στη σεζόν, είχα φέρει παίκτες στο Στρασβούργο, δεν ήθελα να τους προδώσω. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι ήταν βλακεία".

Αφού οι συζητήσεις με τον Κολέ δεν τελεσφόρησαν, το κενό του Γιώργου Μπαρτζώκα καλύφθηκε εν τέλει από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, με τον νυν τεχνικό του Ερυθρού Αστέρα να οδηγεί τον Ολυμπιακό σε δύο τελικούς EuroLague.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΓΑΛΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ