ΑΡΗΣ

Βεργίνης: "Αμέσως στα βαθιά"

Βεργίνης: "Αμέσως στα βαθιά"
Βεργίνης

Ο νεοαποκτηθείς γκαρντ του Άρη, Δημήτρης Βεργίνης, μίλησε για τις πρώτες του προπονήσεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά και τους στόχους του κι όχι μόνο.

Στην αρχική του τοποθέτηση σημείωσε: " Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Άρη. Έχω κάνει δύο προπονήσεις με την ομάδα. Το κλίμα είναι πολύ. Οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλά παιδιά, τους περισσότερους τους γνωρίζω και αυτό το οικείο κλίμα είναι που με βοηθάει ακόμη περισσότερο, ώστε να προσαρμοστώ.

Ο προπονητής μας είναι πολύ καλός, σοβαρός, έχει όρεξη για δουλειά και αυτό το στοιχείο το έχει περάσει και σε εμάς. Αν πετύχουμε αυτό, τότε νομίζω ότι θα έχουμε πολύ καλή σεζόν".

Για τα συναισθήματά του που θα αγωνίζεται στο Αλεξάνδρειο και μπροστά στους οπαδούς του Άρη, τόνισε: " Είχα αντιμετωπίσει τον Άρη σαν αντίπαλος, αλλά δεν ήταν και το καλύτερό μου. Σίγουρα, ήταν πολύ δύσκολο. Τώρα, όμως, αγωνίζομαι γι’ αυτή την ομάδα και θα παίζω μπροστά στους οπαδούς της. Τον κόσμο τον χρειαζόμαστε φέτος κοντά μας. Είναι η δύναμή μας και θα κάνουμε τα πάντα για να τον ευχαριστήσουμε".

Σχετικά με το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας με τους Ίκαρους Σερρών για την 1η αγωνιστική της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος (22/09), ο Βεργίνης σχολίασε: " Η αλήθεια είναι ότι εγώ και μερικοί ακόμη παίκτες μπαίνουμε αμέσως στα βαθιά, αλλά αυτό δε μας απασχολεί, γιατί κάναμε κάποια προετοιμασία. Είμαστε έτοιμοι και σε καλή κατάσταση. Το μόνο που θέλουμε είναι να προσαρμοστούμε γρήγορα και να βρούμε την χημεία μας".

Ερωτηθείς για τους στόχους που θα πρέπει να έχει τη νέα αγωνιστική χρονιά η ομάδα του Σαρόν Ντρούκερ, τόνισε: " Ο Άρης έχει πάντα υψηλούς στόχους, άσχετα αν τα πράγματα δεν πήγαν καλά πέρσι. Φέτος γίνεται μια νέα προσπάθεια και είμαι χαρούμενος που συμμετέχω σ’ αυτήν. Θα κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι χωριστά, αρχής γενομένης από την Τετάρτη (22/09).

Είναι σημαντικό τα γεγονός ότι έχουμε πολλούς Έλληνες παίκτες. Κυριαρχεί το ελληνικό στοιχείο και αυτό πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο. Σε συνδυασμό με τους ξένους μας παίκτες, θα τα δώσουμε όλα".

Τέλος για την προσωπική του εξέλιξη και την εμπειρία που αποκόμισε από την παρουσία του στον Παναθηναϊκό είπε: " Στον Παναθηναϊκό έμαθα πολλά πράγματα και άλλαξα επίπεδο. Δούλευα με καταξιωμένους αθλητές και μπορώ να πω ότι απέκτησα επαγγελματική φιλοσοφία κι ας μην είχα μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Στις προπονήσεις δούλευα συνεχώς με έμπειρους αθλητές. Στην καθημερινή επαφή στο γήπεδο μαθαίνεις πολλά".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ