ΠΑΟΚ

Βεργίνης: "Δεν θέλω να χάνω προπόνηση"

Βεργίνης: "Δεν θέλω να χάνω προπόνηση"
Βεργίνης

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Βεργίνης, μίλησε για την την ανάδειξη του, ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Δεκεμβρίου

" Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα αυτή την διάκριση και συνοδεύτηκε από δύο σημαντικές νίκες της ομάδας. Ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και στο μέλλον", τόνισε ο Βεργίνης στο Αθλητικό Metropolis.

Για την απόκτηση του Ιμπραΐμ Κουτλουάι, είπε: " Η μεταγραφή του, ήταν μια πολύ καλή κίνηση. Είναι ένας καταξιωμένος παίκτης που με την εμπειρία του και με το αγωνιστικό του προφίλ, θα βοηθήσει την ομάδα Όταν έρχεται ένας τέτοιος αθλητής είναι ότι καλύτερο. Οι μικρότεροι μπορούν να μάθουν πολλά από αυτόν. Πιστεύω ότι επηρέασε ψυχολογικά αυτή η κίνηση την ομάδα και θα πάει καλύτερα στο μέλλον".

Όσο για την απουσία του αλλά και την επιστροφή του και πάλι στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ ο Βεργίνης είπε: " Δεν μου αρέσει να χάνω προπόνηση αλλά και παιχνίδι. Θα ήθελα να βρεθώ κοντά στους παίκτες μου αλλά τι να κάνω, έτσι είναι οι τραυματισμοί. Πιστεύω ότι από Δευτέρα θα είμαι καλύτερα και θα βοηθήσω την ομάδα στο παιχνίδι της Τρίτης με τη Σαμάρα".

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της ομάδας αναμένεται από την Δευτέρα (07/01) να τεθεί ξανά στην διάθεση του Κώστα Φλεβαράκη. Αυτό σημαίνει ότι ο Βεργίνης είναι πολύ πιθανό να κάνει την επανεμφάνισή του την Τρίτη (08/01) στο PAOK Sports Arena στο παιχνίδι για το FIBA Eurocup με την Σαμάρα.

Όσο για εκείνον του οποίου η συμμετοχή παραμένει ερωτηματικό είναι ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, αφού ακόμα δεν έχει έρθει το letter of clearance του, από την τουρκική ομοσπονδία. Για τον λόγο αυτό ο διεθνής Τούρκος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανελληνίου, στην Κυψέλη.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ