ΑΡΗΣ

Βεργίνης έτοιμος για επιστροφή

Βεργίνης έτοιμος για επιστροφή
INTIME SPORTS

Κοντά στην επιστροφή του στον Άρη βρίσκεται ο Δημήτρης Βεργίνης από την στιγμή που αύριο θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη.

Στον δρόμο της επιστροφής του στον Άρη βρίσκεται ο Δημήτρης Βεργίνης αφού πρώτα αύριο ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με την Μπιλμπάο του Φώτη Κατσικάρη.

Εκτός από την προσπάθεια της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης για την επίτευξη της συμφωνίας με τον διεθνή πλέι μέικερ έχει ασχοληθεί προσωπικά και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Την στιγμή αυτή μπορεί να μην υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα να συμβεί. Εξέλιξη που ταυτόχρονα θα ισοδυναμεί και με απόσυρση της προσφυγής του Βεργίνη για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν από την προηγούμενη διετία.

Υπενθυμίζεται πως στις συζητήσεις στην διάρκεια του καλοκαιριού μεταξύ της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης και του εκπροσώπου του Βεργίνη, κοινού με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, δεν είχε υπάρξει συμφωνία περί διακανονισμού των οφειλομένων.

Κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει τώρα με τον Βεργίνη να παραμένει για τρίτη συνεχόμενη κάτοικος Αλεξανδρείου, χωρίς όμως να τίθεται θέμα ο 25χρονος διεθνής γκαρντ να αγωνιστεί στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο.

Όσο για την δεύτερη κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ του Άρη αυτή θα είναι με έναν εκ των Στεφάν Νάτσφεϊ, που την στιγμή αυτή κολλάει στο οικονομικό και στις εγγυήσεις, και Γιώργου Τσιάρα, που έχει συμβόλαιο με την ιταλική Αρμάνι Μιλάνο χωρίς να έχει και κάποια πρόταση ακόμη στα χέρια του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ