ΑΡΗΣ

Βεργίνης και Νάτσφεϊ

Βεργίνης και Νάτσφεϊ
INTIME SPORTS

Οι Δημήτρης Βεργίνης και Στέφαν Νάτσφεϊ είναι οι δύο βασικές επιλογές του Βαγγέλη Αλεξανδρή για την ενίσχυση του ρόστερ του Άρη

Οι δύο βασικές επιλογές του Βαγγέλη Αλεξανδρή για την ενίσχυση του ρόστερ του Άρη είναι οι Δημήτρης Βεργίνης και Στέφαν Νάτσφεϊ είναι οι.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα επιτευχθεί συμφωνία μαζί τους ώστε να τεθούνε το συντομότερο στην διάθεσή του.

Βαρόμετρο στην περίπτωση του Βεργίνη το αν θα μείνει ή όχι τελικά στην ισπανική Μπιλμπάο με την οποία έχει συμβόλαιο το οποίο ολοκληρώνεται μεθαύριο.

Όσο για τον ελεύθερο Νάτσφεϊ σημείο κλειδί πρόκειται να αποτελέσει το οικονομικό με τον 33χρονο Σέρβο φόργουορντ και πρώην του Πανιωνίου να αξιώνει 10.000 δολάρια τον μήνα.

Σε μία θέση όπου στον Άρη έχει ήδη γίνει μία πρώτη διερευνητική επαφή με τον Γιώργο Τσιάρα που δεσμεύεται μεν με συμβόλαιο με την Αρμάνι Μιλάνο αλλά μέχρι στιγμής η ιταλική ομοσπονδία δεν έχει ζητήσει το letter of clearance του από την ελληνική.

Ο 30χρονος Θεσσαλός φόργουορντ μάλιστα έχει ειδικό όρο στο συμβόλαιό του ότι μπορεί να αποχωρήσει για άλλη ομάδα και απομένει να φανεί αν αυτό θα γίνει για λογαριασμό του Άρη.

Την στιγμή αυτή το μόνο σίγουρο είναι ότι η διοίκηση της ΚΑΕ Άρης μη έχοντας ξεπεράσει την απαγόρευση μεταγραφών που της έχει επιβληθεί από την FIBA βρίσκεται σε διαδικασία λύσεις των συμβολαίων των τριών Αμερικανών της Κλιφ Κόλιμον, Όριον Άουτερμπριτζ και Τσέις Σάιμον. Κι αυτό γιατί η ΕΟΚ δεν έχει το δικαίωμα να τους εκδώσει δελτία.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ