ΑΡΗΣ

Βεργίνης: "Κοιτάμε μπροστά"

Βεργίνης: "Κοιτάμε μπροστά"
INTIME SPORTS

Παρά την εντός έδρας ήττα του Άρη από τον Κολοσσό Ρόδου χθες το απόγευμα στο άδειο Αλεξάνδρειο ο Δημήτρης Βεργίνης κοιτάει με αισιοδοξία την επόμενη μέρα.

Ο Δημήτρης Βεργίνης του Άρη στις δηλώσεις του που ακολούθησαν του παιχνιδιού με τον Κολοσσό εξέφρασε την αισιοδοξία του δίνοντας σύνθημα διεκδίκησης της πρώτης φετινής νίκης στο πρωτάθλημα το προσεχές Σάββατο κόντρα στον Πανιώνιο στο κλειστό της Αρτάκης.

Στο πρώτο από τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούνε, το άλλο θα είναι μία εβδομάδα στην Δράμα με τον ΚΑΟΔ, για την ομάδα της Θεσσαλονίκης πριν την έναρξη των υποχρεώσεών τους στο Eurocup.

" Είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια. Έχουμε πει ότι θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Κάτι τέτοιο δεν έγινε όμως.

Κοιτάμε μπροστά να δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα και να πάμε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και να διεκδικήσουμε τη νίκη", σχολίασε ο Βεργίνης για την ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου ενώ στην συνέχεια στάθηκε και στην εμφάνιση του Άρη.

" Αγωνιστικά ήμασταν κακοί στο δεύτερο ημίχρονο τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Ο Κολοσσός ήρθε εδώ πέρα έπαιξε με θέληση και πάθος και πήρε το ματς.

Εμείς δεν κάναμε κάποια πράγματα σωστά. Παίξαμε μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο. Θα πρέπει να έχουμε συνέχεια στο παιχνίδι μας, να δουλέψουμε σωστά και να διεκδικήσουμε τα επόμενα ματς".

Εν όψει του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο στην διάρκεια της σημερινής ημέρας πρόκειται να ξεκαθαρίσει και το ακριβές διάστημα της απουσίας του Ματέι Κρούσιτς.

Ο Σλοβένος σέντερ του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου υπέστη διάστρεμμα Α΄ προς Β΄ βαθμού στο αριστερό του πόδι λίγες μόλις ημέρες μετά το διάστρεμμα στο δεξί του πόδι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ