ΑΡΗΣ

Βεργίνης: "Μεγάλη όρεξη για δουλειά"

Βεργίνης: "Μεγάλη όρεξη για δουλειά"
INTIME SPORTS

Λίγες ώρες μετά την επίσημη απόκτησή του από τον Άρη, ο Δημήτρης Βεργίνης δήλωσε πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα και ξεκαθάρισε ότι με τη βοήθεια του κόσμου οι παίκτες θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό.

" Είμαι πολύ χαρούμενος που - αν και με καθυστέρηση - ήρθα στον Άρη. Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα βοηθήσω, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο Άρης έδειξε ότι με θέλει πραγματικά. Ευχαριστώ τον κόουτς Ντρούκερ και τον Πρόεδρο κ. Δαμιανίδη, που με προσέγγισαν πολύ καλά και τώρα είμαι μέλος της οικογένειας του Άρη", είπε στον "ΑΡΗΣ FM 92,8" ο νεαρός άσος.

Για τους στόχους της νέας του ομάδας, είχε να πει: " Η περσινή χρονιά δεν ήταν καλή για τον Άρη. Φέτος θα γίνει μία νέα προσπάθεια κι εγώ θα συμμετέχω σε αυτήν. Έχω πολύ μεγάλη όρεξη για δουλειά και ελπίζω ότι η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη. Με τη συμβολή του κόσμου, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό".

Για τα κολακευτικά σχόλια που χρησιμοποίησε για τον ίδιο ο πρώην προπονητής του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας στον Σαρόν Ντρούκερ, υπογράμμισε: " Αυτό προσθέτει μεγαλύτερο κίνητρο στην προσπάθεια που θα κάνω και είμαι υποχρεωμένος να δουλέψω σκληρά, ώστε να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν. Είναι ιδιαίτερα για μένα τα λόγια του κόουτς".

Αναφορικά με τον κόσμο του Άρη, είπε: " Θέλω να παίξω σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο, μπροστά στον κόσμο που στέκεται πάντα δίπλα στην ομάδα. Όταν είσαι αντίπαλος σε τέτοια έδρα, τα πράγματα είναι δύσκολα. Τώρα, όμως, είμαι στον Άρη και θα είναι διαφορετικά".

Καταλήγοντας, ο Βεργίνης συμπλήρωσε: " Έχω όρεξη να δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο και εύχομαι φέτος να κάνουμε ό,τι καλύτερο σαν ομάδα. Προσωπικά, θα κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής, ώστε να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ".

Χαραλαμπίδης: " Καταδικασμένος να κοιτάει ψηλά"

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης σε συνέντευξή του στον ΑΡΗΣ FM 92,8 τόνισε τα συναισθήματά του για το γεγονός πως αποτελεί πια μέρος της οικογένειας του Άρη.

Στην αρχική του τοποθέτηση επεσήμανε: " Αισθάνομαι το λιγότερο ικανοποιημένος, καθώς τελείωσαν όλα καλά και είμαι πλέον ήρεμος. Πέρασα από μια δύσκολη περίοδο, που πλέον έφτασε στο τέλος της. Είμαι πια στη διάθεση του προπονητή και θέλω να βρεθώ στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση".

Αναφορικά με το "θρίλερ" της μεταγραφής του από την ομάδα του Πανελληνίου, είπε: " Ένιωσα δέσμιος μιας κατάστασης την οποία δεν είχα επιλέξει. Μου είχαν πει ότι θα άλλαζαν οι όροι και οι προϋποθέσεις της συνεργασίας. Ο αμοιβαίος σεβασμός είχε χαθεί. Ήταν πολύ εύκολο να επιλέξω τη συνέχεια της καριέρας μου. Η πρόταση του Άρη και η επιμονή της διοίκησης έκαναν την απόφασή μου ευκολότερη. “Κάλλιο αργά παρά ποτέ”, όπως λένε. Υπήρχαν στο παρελθόν κάποιες επαφές που δεν είχαν ευοδωθεί. Πιστεύω πολύ στη μοίρα, όμως, και αυτό έγινε".

Ερωτηθείς για τη σημασία της έλευσής του στον Άρη, ο 34χρονος γκαρντ υπογράμμισε: " Είναι πολύ μεγάλη στιγμή στην καριέρα μου. Μεγάλωσα βλέποντας την ομάδα του Άρη και τα κατορθώματά της. Είναι πολύ τιμητικό ότι θα φορέσω αυτή τη φανέλα και θα παίξω σε αυτό το γήπεδο. Αποτελεί τη μεγαλύτερη κίνηση που έχω κάνει έως τώρα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως απαξιώνω τις προηγούμενες επιλογές μου".

Για την εμπιστοσύνη που επέδειξε ο Σαρόν Ντρούκερ στο πρόσωπό του, σημείωσε: " Είχα μιλήσει αρκετές φορές με τον προπονητή, αλλά και με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ. Μου έδειξαν πόσο με ήθελαν στην ομάδα, επομένως δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση".

Σχετικά με τους οπαδούς του Άρη, ο Έλληνας γκαρντ επεσήμανε: " Είναι κοινότυπο να μνημονεύεις τον κόσμο του Άρη, αλλά από την άλλη μεριά, είναι εύλογο να το κάνεις. Είναι κομμάτι της Ιστορίας και η απάντησή σου εάν θέλεις να δικαιολογήσεις για ποιον λόγο αυτός ο Σύλλογος είναι μεγάλος".

Αναφορικά με τους στόχους του Άρη, είπε: " Αυτό το Σωματείο πρέπει να κοιτάζει μπροστά. Θέλουμε να ξεπεράσουμε την περσινή χρονιά. Ο Άρης είναι ”καταδικασμένος” να κοιτάζει ψηλά".

Για τις προσθήκες των Βεργίνη και Κουμπούρα, ο Χαραλαμπίδης δήλωσε: " Αυτό επιβεβαιώνει τη συνέπεια που ακολουθεί η ομάδα το τελευταίο διάστημα. Όλα γίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ