ΠΑΟΚ

Βεργίνης: "Να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ"

Άγνωστο παραμένει αν θα αγωνιστεί με Παναθηναϊκό, ο Ντιαρά. Το εγκώμιο των "πράσινων", έπλεξε ο Δημήτρης Βεργίνης

Τι είναι εκείνο που κρίνει την συμμετοχή του διεθνή Γάλλου φόργουορντ; Η αποστολή του λέτερ οφ κλίρενς από την γαλλική ομοσπονδία στο φαξ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και σε αυτό της ελληνικής ομοσπονδίας.
Επόμενο είναι λοιπόν στον ΠΑΟΚ να το αναμένουν από το πρωί. Το γεγονός ότι είναι το μόνο που εκκρεμεί έχει να κάνει δύο παραμέτρους. Πρώτον ότι ο Ντιαρά έχει περάσει από το απαραίτητο αντιντόπινγκ κοντρόλ ώστε να εκδοθεί το δελτίο του και δεύτερον από την σιγουριά που εκφράζεται για την τακτοποίηση της οικονομικής εκκρεμότητας με την πρώην ομάδα του την γαλλική Σαλόν για την αποστολή του λέτερ οφ κλίρενς.

Βέβαια κάθε ώρα που περνάει και από το φαξ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν βγαίνει το απαιτούμενο χαρτί η αγωνία όλων στις τάξεις της ομάδας κορυφώνεται για την συμμετοχή ή όχι του Ντιαρά στο αυριανό παιχνίδι στο Ιβανώφειο με τον Παναθηναϊκό. Όσο για εκείνον πλην του διεθνή Γάλλου φόργουορντ που επιθυμεί όλα να πάνε καλά δεν είναι άλλος από τον τεχνικό του "Δικεφάλου", Ταμπ Μπάλντγουιν.

Κατά τα άλλα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται με μία τελευταία προπόνηση (18:00-20:00) στο Ιβανώφειο, τον Ταμπ Μπάλντγουιν με εξαίρεση το ερωτηματικό για την συμμετοχή ή όχι του Ντιαρά να μην αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα και τον Δημήτρη Χαριτόπουλο να κάνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας.

" Οι φίλαθλοι μας πρέπει να καταλάβουν ότι τους έχουμε ανάγκη. Στο ποδόσφαιρο όπου τα προβλήματα είναι πάρα πολλά δίνουν μαζικά το παρόν. Πέρσι κάναμε σημαντικές νίκες με την βοήθεια του κόσμου και πιστεύω ότι όταν έρθουν στο γήπεδο θα εκτιμήσουν την προσπάθεια μας και θα μας συμπαρασταθούν σε διάρκεια", τόνισε ο Χαριτόπουλος σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport και πρόσθεσε: " Θέλουμε να ακολουθήσουμε καλό ρυθμό, να βγάλουμε ταχύτητα και να πετύχουμε καλάθια από την άμυνα μας. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα κυνηγήσουμε τη νίκη, όπως θα κάνουμε σε κάθε παιχνίδι".

Βεργίνης: " Έξτρα κίνητρο για τη νίκη"
Το εγκώμιο του Παναθηναϊκού, έπλεξε ο Δημήτρης Βεργίνης, μία μέρα πριν το παιχνίδι των δύο ομάδων, στο "Ιβανώφειο", για την δεύτερη αγωνιστική της Α1.

" Ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα. Προέρχεται από δύο σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη και όλοι ξέρουμε πόσο δυνατός είναι. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και έχουμε έξτρα κίνητρο για να κερδίσουμε", είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο νεαρός άσος.

" Μετά την καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα, η αυτοπεποίθησή μας έχει μεγαλώσει και θα επιδιώξουμε να πάρουμε τη νίκη με τον Παναθηναϊκό. Απαντες στη ομάδα μας γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Διαμαντίδης, Σπανούλης, Μπατίστ και Γιασικεβίτσιους ξεχωρίζουν, αλλά εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με όλους τους παίκτες του".

Στη συνέχεια, εξήγησε τι πρέπει να κάνει ο "Δικέφαλος", για να έχει ελπίδες στο παιχνίδι: " Ο Παναθηναϊκός διαθέτει 12 ισάξιους παίκτες, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Κλειδί για την έκβαση της αναμέτρησης θα είναι η άμυνά μας. Αν καταφέρουμε να σταματήσουμε τους παίκτες του Παναθηναϊκού και να κρατήσουμε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, έχουμε τύχη. Αν το σκορ ξεφύγει είμαστε χαμένοι, καθώς δεν έχουμε τον σούπερ σταρ, που θα τραβήξει την ομάδα στο σκοράρισμα. Ελπίζω πάντως ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη".















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ