ΑΡΗΣ

Βετούλας: "Παίκτης ομάδας ο Γκαβέλ"

"Ταιριάζει στην φιλοσοφία μας ο Γκαβέλ", είπε ο Αντρέα Ματσόν για τον νεοαποκτηθέντα αθλητή

Παίκτης που ταιριάζει απόλυτα στην φιλοσοφία του Άρη είναι ο άντον Γκαβέλ σύμφωνα με τον Αντρέα Ματσόν. Ο κόουτς των "κιτρινων" βρήκε στο πρόσωπο του διεθνή Σλοβάκου πλέι μέικερ τον παίκτη που θα μπορέσει να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στη συγκεκριμένη θέση, αφού πάνω από όλα διαθέτει τη νοοτροπία που ο ίδιος απαιτεί από τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ του Άρη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο Αντρέα Ματσόν μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης για τον 24χρόνο πλέι μέικερ τόνισε: " Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την απόκτηση του Γκαβέλ και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη. Πρόκειται για έναν παίκτη που θα ταιριάξει ακριβώς με τη φιλοσοφία που επικρατεί στον Άρη, γεγονός που θα τον βοηθήσει να προσφέρει στην ομάδα αυτά που μπορεί".

Σκιαγραφώντας επιγραμματικά το αγωνιστικό προφίλ του Γκαβέλ παρατήρησε: " Είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ενώ μετράει και δύο χρόνια παρουσίας στο Ισπανικό Πρωτάθλημα που είναι από τα πιο δυνατά στην Ευρώπη και κατά συνέπεια έχει αποκομίσει τις απαραίτητες εμπειρίες που θα του φανούν πολύ χρήσιμες".

"Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι ότι πρόκειται για έναν νέο παίκτη που θα κάνει τα πάντα προκειμένου να πάει στο επόμενο επίπεδο. Παίκτες με τέτοιου είδους νοοτροπία χρειαζόμαστε στον Άρη και ο Γκαβέλ θα μας βοηθήσει πολύ με την παρουσία του

".

Βετούλας: " Ζει με ένταση το κάθε παιχνίδι"
Ερχόμενος στον Άρη ο Άντον Γκαβέλ θα συναντήσει έναν παλιό του γνώριμο. Ο λόγος για το Νίκο Βετούλα με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες την σεζόν 2006-07 στη Μούρθια.

Ο Πατρινός πρώην καλαθοσφαιριστής και νυν μέλος του τεχνικού τιμ των "κίτρινων" είχε φορέσει εκείνη την σεζόν την φανέλα της ισπανικής ομάδας και πιο συγκεκριμένα στον δεύτερο γύρου του ισπανικού πρωταθλήματος, οπότε γνωρίζει πολύ καλά τον Γκαβέλ μέσα και έξω από τα παρκέ. Τοποθετούμενος με την σειρά του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τόνισε: " Πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη, ενώ είναι παράλληλα και εξαιρετικός χαρακτήρας".

"Του αρέσει να δουλεύει πολύ μέσα γήπεδο και να δίνει κάθε φορά το 100% των δυνατοτήτων του. Μπορεί να αγωνιστεί εκτός από την θέση "1" και στην θέση "2". Ζει με ένταση τον κάθε αγώνα, είναι πολύ καλός αμυντικός και πάνω από όλα παίκτης που παίζει για την ομάδα

".

Τσεκάρει το καμπ του Λας Βέγκας
Κι αν ο Άντον Γκαβέλ αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη ο Ιταλός τεχνικός της ομάδας παρακολουθεί το καμπ που διεξάγεται στο Λας Βέγκας. Στόχος του να τσεκάρει αν υπάρχει κάποιος αξιόλογος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ που προϋπόθεση είναι να διαθέτει και τρίποντο.

Ένας από αυτούς που έχει ξεχωρίσει είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Λους Άμουντσον. Πρόκειται για τον 26χρονο απόφοιτο του πανεπιστημίου του Νεβάδα με ύψος 2.06μ. και στο καμπ του Λας Βέγκας αγωνίζεται με την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ