ΑΡΗΣ

Βεζένκοφ: "Πρώτα θα μιλήσω με τον Άρη"

Βεζένκοφ: "Πρώτα θα μιλήσω με τον Άρη"

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ μίλησε για το 0-2 του Άρη από τον Ολυμπιακό, αλλά και όσα πρόκειται να γίνουν όταν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Το slamnroll.com μίλησε με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, μετά το 0-2 του Άρη από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με τον πρώτο σκόρερ και ριμπάουντερ της ΣΚΡΑΤΣ Basket League να εξηγεί γιατί οι "κίτρινοι" ζουν αυτά που ζουν στην ημιτελική σειρά με τους "ερυθρόλευκους", τι μπορεί να αλλάξει στο ματς της Τρίτης (2/6), ενώ μίλησε και για το μέλλον του, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του λήγει.

Στα των δυο μεγάλων -σε έκταση- ηττών από τον Ολυμπιακό, είπε ότι " ο αντίπαλος μας είναι εξαιρετικά σοβαρή ομάδα και πολύ συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της. Δεν σου "δίνουν" τίποτα, ενώ προσπαθούν να πάρουν τα πάντα από εσένα. Σε ό,τι αφορά το δικό μας παιχνίδι, προσπαθήσαμε να επικεντρώσουμε στο παιχνίδι μας και να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί στο δεύτερο ματς, σε σύγκριση με το πρώτο. Πιστεύω πως όπως εξελίχθηκε το πρώτο δεκάλεπτο, δεν δείχνει πραγματικά το πόσο προσπαθήσαμε, γιατί είχαμε αρκετές καλές φάσεις και βρήκαμε εύκολα σουτ. Οι 13 πόντοι μας, θα μπορούσαν να 'ναι 18 ή 19. Κατόπιν τούτου, δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε την ενέργεια και το πάθος των αντιπάλων μας. Και όταν έχεις απέναντι σου ομάδα με πολλή μεγαλύτερη ποιότητα, που "βγάζει" μεγαλύτερη ενέργεια στο παρκέ, τα πράγματα μπορούν να γίνουν άσχημα. Πρέπει να βρούμε τι πήγε λάθος και να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί στη Θεσσαλονίκη".

Εκείνος ξεκίνησε με 13 πόντους, το δεύτερο ματς και στο β' ημίχρονο είχε πραγματικό πρόβλημα ως προς το να σκοράρει. "Έχασα κάποια εύκολα σουτ, αλλά δεν στέκομαι σε αυτά που έκανα εγώ. Προσπάθησα να δώσω το καλύτερο για την ομάδα μου. Η εικόνα μας δεν ήταν καλή και αυτό που με ενοχλεί είναι πως δεν ήμασταν καλοί, γιατί δεν παίξαμε ως ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα πάντα".

Τι μπορεί να κάνει καλύτερα ο Άρης, για να αποφύγει το "σκούπισμα"; " Δεν υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν. Μπορούμε να 'χουμε περισσότερο πάθος και μεγαλύτερη ενέργεια και να εκμεταλλευτούμε καλύτερα τα ελεύθερα σουτ, κάτι που δεν κάναμε στα δυο πρώτα ματς. Μπορεί να μην φαίνονται πολλά αυτά τα πράγματα, αλλά πραγματικά θα μας βοηθήσουν να είμαστε καλύτεροι".

Τι θα κάνει μετά το τέλος της σεζόν; " Δεν χρειάζεται να πω ότι αυτό που με νοιάζει στην παρούσα φάση είναι να τελειώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε, τη χρονιά με τον Άρη. Μετά, θα δούμε τι θα γίνει. Το καλοκαίρι θα είναι μακρύ. Θα δω τις προσφορές που θα έχω, θα μιλήσει με τον Άρη, μετά θα μιλήσω με τον εκπρόσωπο μου και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει".

Ποια είναι η προοπτική που τον εξιτάρει περισσότερο; " Σίγουρα το ΝΒΑ που είναι ένας μαγικός κόσμος. Είναι ένα όνειρο και η απόλυτη πρόκληση για κάθε αθλητή. Τώρα πρέπει να δουλέψω στις αδυναμίες μου και να βελτιώσω αυτά που μπορώ να κάνω καλά. Το ΝΒΑ είναι ένα μεγάλο όνειρο, όπως μεγάλο θα είναι και το καλοκαίρι. Έχω να κάνω πάρα πολλά. Σε ό,τι αφορά την Ευρώπη, δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου. Η Liga Endesa είναι ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα και όλοι το ξέρουν αυτό. Αλλά κάθε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έχει πραγματικά ενδιαφέροντα στοιχεία".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ