ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βεζένκοβ: Δεν πήρε ούτε ένα σουτ για πάνω από 11 λεπτά

Βεζένκοβ: Δεν πήρε ούτε ένα σουτ για πάνω από 11 λεπτά
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές για την τέταρτη αγωνιστική της EuroLeague με τον Σάσα Βεζένκοβ να μην παίρνει ούτε ένα σουτ στην τελευταία περίοδο του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός είχε στο μεγαλύτερο διάστημα τον έλεγχο της αναμέτρησης με την Εφές, στο τέλος όμως έκανε διαδοχικά λάθη και τελικά δεν μπόρεσε να σπάσει την αρνητική παράδοση στην Κωνσταντινούπολη, γνωρίζοντας την ήττα για έβδομη σερί σεζόν από την Αναντολού στην Τουρκία.

Ο Σάσα Βεζένκοβ ήταν ζεστός για τρεις περιόδους, όμως δεν πήρε ούτε μία προσπάθεια στην τελευταία περίοδο, καθώς το παιχνίδι πήγε σχεδόν αποκλειστικά στα χέρια των περιφερειακών.

Για την ακρίβεια, το τελευταίο σουτ του Βεζένκοβ ήταν 1:32' πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, ένα εύστοχο τρίποντο από ασίστ του Τόμας Γουόκαπ για το 61-64.

Έκτοτε ο Βούλγαρος φόργουορντ δεν πήρε καμία άλλη προσπάθεια, εν ολίγοις έμεινε χωρίς σουτ για πάνω από 11 αγωνιστικά λεπτά. Ο Βεζένκοβ, που αναδείχθηκε MVP την προηγούμενη αγωνιστική, ήταν ο παίκτης με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής απόψε, αφού έμεινε στο παρκέ 30:05' και τέλειωσε τον αγώνα με 16 πόντους (5/10 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 3/3 βολές).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ