ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βεζένκοβ - Το επικό VIDEO του Ολυμπιακού για την επιστροφή του: "Για όσα ζήσαμε, μα πιο πολύ για όσα θα ζήσουμε, γύρισα στην οικογένειά μου"

Βεζένκοβ - Το επικό VIDEO του Ολυμπιακού για την επιστροφή του: "Για όσα ζήσαμε, μα πιο πολύ για όσα θα ζήσουμε, γύρισα στην οικογένειά μου"
PRINSCREEN

Δείτε το υπέροχο VIDEO με το οποίο ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Σάσα Βεζένκοβ πίσω στον Πειραιά, ανακοινώνοντας την επιστροφή του MVP της EuroLeague για την σεζόν 2022/23, με τον Βούλγαρο φόργουορντ να τα λέει όλα σε 14 λέξεις.

Η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ στον Ολυμπιακό είναι πλέον γεγονός. Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βούλγαρου φόργουορντ, ο οποίος υπέγραψε ένα ηγεμονικό 5ετές συμβόλαιο. Και το έκαναν με έναν υπέροχο τρόπο: Ένα επικό VIDEO.

Σε αυτό, εμφανίζεται ο Βούλγαρος φόργουορντ να πηγαίνει στο ΣΕΦ, κατόπιν να βρίσκεται στα αποδυτήρια όπου έβαλε την εμφάνιση του Ολυμπιακού και κατόπιν να βγαίνει στο παρκέ, όπου έγινε μία αναδρομή όσων έζησε στην πρώτη του παρουσία στην ομάδα, με κατάληξη τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του.

Στο φινάλε, εμφανίζεται ο Βεζένκοβ, λέγοντας τα πάντα με μόλις 14 λέξεις: Για όσα ζήσαμε, μα πιο πολύ για όσα θα ζήσουμε! Γύρισα στην οικογένειά μου".

Δείτε το VIDEO:

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα (25/7) στις 15:00 είναι προγραμματισμένη η Συνέντευξη Τύπου των Πειραιωτών για την παρουσίαση του Βεζένκοβ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ