ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βεζένκοβ: "Ζητώ συγγνώμη για την αντίδραση μου από τον διαιτητή και από τον φίλαθλο κόσμο, παρεκτράπηκα και δεν θα ξαναγίνει"

Βεζένκοβ: "Ζητώ συγγνώμη για την αντίδραση μου από τον διαιτητή και από τον φίλαθλο κόσμο, παρεκτράπηκα και δεν θα ξαναγίνει"
INTIME SPORTS

Ο Σάσα Βεζένκοβ ζήτησε συγγνώμη για την αντίδρασή του απέναντι στον διαιτητή του αγώνα και εξήγησε ότι "δεν πρέπει να ξεφεύγουμε όσο υψηλοί και αν είναι οι παλμοί".

Ο Σάσα Βεζένκοβ αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη για την αντίδρασή του τόσο από τον διαιτητή του αγώνα, όσο και από τον φίλαθλο κόσμο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βούλγαρος φόργουορντ διαμαρτυρήθηκε έντονα, μετά από φάουλ που σφυρίχτηκε εις βάρος του σε μαρκάρισμα πάνω στον Χέιζ-Ντέιβις, με τον διαιτητή να τον χρεώνει με τεχνική ποινή.

Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού έκανε αυτοκριτική στις δηλώσεις του μετά από τη λήξη του ματς και τόνισε ότι οι αθλητές πρέπει να δίνουν το παράδειγμα, όσο υψηλοί και αν είναι οι παλμοί στο παρκέ.

Οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοβ:

"Καταρχάς πριν ξεκινήσω να μιλήσω για οτιδήποτε, θέλω να ζητήσω συγγνώμη (σ.σ. για την αντίδραση απέναντι στον διαιτητή του αγώνα). Παρεκτράπηκα, δεν είναι του στιλ μου, δεν είναι της νοοτροπίας μου. Ζητώ συγγνώμη από τον διαιτητή και από τον φίλαθλο κόσμο που ήταν σήμερα στο γήπεδο.

Είναι πραγματικά κάτι που δεν με χαρακτηρίζει. Δεν πρέπει να ξεφεύγουμε όσο υψηλοί και αν είναι οι παλμοί και πραγματικά σας διαβεβαιώ ότι δεν θα ξαναγίνει. Πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα. Έχασα τον έλεγχο, δεν πρέπει να ξαναγίνει. Σωστό ήταν το σφύριγμα στην τελική, και λάθος να ήταν δεν πρέπει να αντιδράμε έτσι".

Η φάση με την αντίδραση του Βεζένκοβ και την τεχνική ποινή:

Ο Βεζένκοβ αρίθμησε 15 πόντους (4/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 14 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν βρίσκεται στο επίπεδο που θα ήθελε, βάσει της εικόνας της στις πρώτες φιλικές αναμετρήσεις: "Το τουρνουά μας έδωσε δυνατά φιλικά με σκληρές ομάδες. Φάνηκε ότι δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε. Το καλό είναι ότι κρατήσαμε τους αντιπάλους μας χαμηλά στο σκορ. Πρέπει να δουλέψουμε.

Δεν έχουμε δικαιολογίες. Θέλουμε την Euroleague και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γρήγορα. Ήρθα για να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους. Θα προσπαθήσω να δώσω το 100% και θέλω να ζητήσω ξανά συγγνώμη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΕΖΕΝΚΟΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ