ΑΡΗΣ

Βγήκε το δελτίο του Ραούφ

Βγήκε το δελτίο του Ραούφ
Ραούφ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον Πανιώνιο. Βγήκε το δελτίο του Ραούφ

Ο Αμπντούλ Ραούφ συνοδευόμενος από τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Δημήτρη Ελευθεριάδη, ταξίδεψε το πρωί για την Αθήνα όπου και πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις ντόπινγκ κοντρόλ. Ακολούθως αφού κατατέθηκαν τα σχετικά δικαιολογητικά εκδόθηκε το δελτίο του και απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα αντί του Σκέιλς μέχρι να βρεθεί ξανά σε θέση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με τον Άρη να πραγματοποιεί την πρώτη του αλλαγή.

Ο Αμερικανός γκαρντ σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, www.arisbc.gr, για το γεγονός αυτό δεν έκρυψε πως: " Αισθάνομαι υπέροχα! Δεν ξέρω βέβαια για πόσο καιρό θα παίζω και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά στο χρονικό διάστημα που θα με χρειαστεί η ομάδα μου, θα κάνω τα πάντα για να την βοηθήσω. Ακόμα δεν γνωρίζω πολλά για τον Πανιώνιο, παρά μόνο ότι είναι αήττητος στο πρωτάθλημα. Αυτό το πράγμα σίγουρα μαρτυράει ότι πρόκειται για μια αρκετά καλή ομάδα. Εξάλλου είτε παίζουμε στην Ευρωλίγκα, είτε στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουμε την υποχρέωση να αντιμετωπίζουμε όλες τις ομάδες με τον ίδιο σεβασμό και να μην υποτιμούμε καμία".

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ, αλλά και την προσωπική του απόδοση τόνισε: " Η αλήθεια είναι ότι απογοητευτήκαμε λίγο από την εμφάνιση μας, αλλά ελπίζω ότι σύντομα θα βελτιωθούμε και θα γίνουμε πολύ καλύτεροι. Τη δεδομένη χρονική στιγμή είμαστε κουρασμένοι λόγω των πολύωρων πτήσεων, αλλά δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση αυτό να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία. Έτσι είναι η κατάσταση και πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Όσο για μένα, είναι θέμα λίγων ημερών να εξοικειωθώ με τα επιθετικά συστήματα της ομάδας".

Τέλος ο άλλοτε μεγάλος αστέρας του ΝΒΑ δεν παρέλειψε να κάνει μια αναφορά για τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει για την Θεσσαλονίκη μετά από 13 μέρες παραμονής στην πόλη: " Όλα είναι υπέροχα. Η πόλη είναι πολύ όμορφη και ο κόσμος της αρκετά φιλικός. Δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο", ενώ αναφερόμενος για τους φιλάθλους του Άρη υπογράμμισε: "Όχι μόνο αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας, αλλά θα έλεγα ότι είναι και ενεργό μέλος της. Έτσι πρέπει να λειτουργούν όλοι οι φίλαθλοι. Να νιώθουν την ομάδα τόσο στις νίκες, όσο και στις ήττες".

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Αντρέα Ματσόν καλούνται να αφήσουν στην άκρη την κούραση από το ταξί της επιστροφής από την Μόσχας και το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Όσο για τους απόντες; Ο Γιαννούλης μετά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε την Δευτέρα ξεκίνησε χθες θεραπείες, ο Σκέιλς αναμένεται να πραγματοποιήσει την επανεμφάνισή του την Τετάρτη στην Νάπολι στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα ενώ τέλος ο Καλαϊτζής συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την ίωση που τον είχε καταβάλει στην Μόσχα.

Έτσι λοιπόν στην θέση του Καλαϊτζή στην αποστολή του Άρη σε σχέση με αυτή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα βρεθεί ο νεαρός Μάριος Ματαλόν ενώ σε αυτή του Γάη Σκορδίλη ο Παναγιώτης Καραβανάς.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ