EUROLEAGUE

Βιδάλ: "Αν πονάω δεν θα παίξω"

Βιδάλ: "Αν πονάω δεν θα παίξω"
Σπάχια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την αισιοδοξία του ότι στο παιχνίδι με τον Άρη, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εξέφρασε ο Σπάχια

" Μετά από ένα μεγάλο διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου μας έλειψαν αρκετοί παίκτες για προπόνηση, η κατάσταση τώρα είναι καλύτερη. Σχεδόν όλοι οι αθλητές μας είναι υγιείς. Είμαστε σε καλή κατάσταση στον όμιλό μας, έτσι δεν θέλουμε να ρισκάρουμε με κανέναν παίκτη. Θέλουμε να νικήσουμε, άσχετα με το αν έχουμε ήδη προκριθεί. Πρέπει να σεβαστούμε το "fair play", αφού υπάρχει ακόμα μία περίπτωση να τερματίσουμε δεύτεροι αν χάσουμε, άρα δεν θέλουμε να παίξουμε χωρίς υπευθυνότητα", είπε ο έμπειρος κόουτς, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

" Πρέπει να διασφαλίσουμε την πρωτιά. Σέβομαι τον Άρη πολύ, γιατί είναι μία ομάδα που δεν θα έρθει για τουρισμό στη Βιτόρια. Έρχονται για να νικήσουν και μου αρέσει να παίζω παιχνίδια, που η νίκη είναι σημαντική και για τις δύο ομάδες. Αυτή τη στιγμή, εμείς παίζουμε καλύτερα στην επίθεση από ότι στην άμυνα, αλλά νομίζω ότι θα βελτιώσουμε κάποια πράγματα στις προπονήσεις. Δεν με νοιάζει αν θα νικήσουμε λόγω άμυνας ή επίθεσης. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η τελική επικράτηση".

Από πλευράς παικτών, τοποθετήθηκε ο Σέρχι Βιδάλ: " Η θεραπεία μου πηγαίνει καλά και ελπίζω να ακολουθήσω το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, πριν το παιχνίδι με τον Άρη. Ακόμα πονάω και το ερώτημα είναι πως θα αντέξω, γι' αυτό θα κάνω κάποιες εξετάσεις από τώρα και αν αισθανθώ έτοιμος θα παίξω, αλλιώς θα περιμένω".

"Θέλω να αγωνιστώ και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και δεν σκέφτομαι την εξοικονόμηση ενέργειας για το παιχνίδι του Πρωταθλήματος, αν δεν παίξω θα είναι γιατί δεν θα είμαι έτοιμος. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα, πήραν αρκετούς καλούς παίκτες που θέλουν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Καταφέραμε να νικήσουμε στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη διαφορά, αλλά δεν ήταν εύκολο αφού παίζουν σκληρό μπάσκετ

".



TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ