ΠΑΟΚ

VIDEO: Το poster-κάρφωμα της χρονιάς ο Πέτεγουεϊ του ΠΑΟΚ

BASKET LEAGUE / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Σταύρος Τουτζιαράκης προσπάθησε να βγάλει την άμυνα, όμως ο Τέραν Πέτεγουεϊ του ΠΑΟΚ τον έβαλε στο καλάθι, στην πιθανότατα κορυφαία φάση της σεζόν στην Stoiximan.gr Basket League.

Ο ΠΑΟΚ είχε εύκολο έργο στο Game της σειράς των μικρών τελικών της Stoiximan.gr Basket League απέναντι στον Προμηθέα που έπαιξε χωρίς τους τραυματίες Σαλούστρο, Λίποβι, Έλις και χρησιμοποίησε ελάχιστα τους Πράδερ, Λίποβι, Χολ, Φαγέ. H ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με το επιβλητικό 100-61 , έκανε το 2-0, όμως μία φάση θα θυμούνται όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση και τίποτα περισσότερο.

BASKET LEAGUE / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Έμενε ένα λεπτό για το φινάλε του αγώνα στο "Παλατάκι", όταν ο Δημήτρης Κατσίβελης άνοιξε τον αιφνιδιασμό, πάσαρε στον Τέραν Πέτεγουεϊ και ο Αμερικανός περιφερειακός εξερράγη σαν ηφαίστειο στο πρόσωπο του Σταύρου Τουτζιαράκη που -προς τιμήν του- προσπάθησε να βγάλει την άμυνα. Ο Πέτεγουεϊ κάρφωσε με μανία και χάρισε την πιθανότατα κορυφαία στιγμή της σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός άσος, όμως, μετά το τέλος της αναμέτρησης πρωταγωνίστησε σε ακόμα ένα... highlight, καθώς ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να παραμείνει στον ΠΑΟΚ: "Το ελπίζω! Θέλω να επιστρέψω εδώ μετά τις διακοπές. Δεν το έχω συζητήσει με τους προπονητές και την ομάδα, αλλά σίγουρα θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Πραγματικά, απολαμβάνω το μπάσκετ εδώ, από τότε που ήρθα".

Δείτε το video από την εκπληκτική φάση:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ