ΑΡΗΣ

VIDEOS: Τι έγινε στο Nick Galis Hall

VIDEOS: Τι έγινε στο Nick Galis Hall
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr βρέθηκε στο Nick Galis Hall για τον τέταρτο ημιτελικό των playoffs ανάμεσα Άρη και Παναθηναϊκό, όπου οι "κίτρινοι" ισοφάρισαν (2-2) τη σειρά. Δείτε videos απ όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη.

Η ημιτελική σειρά ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό θα κριθεί στο πέμπτο παιχνίδι. Οι "κίτρινοι" υπερασπίστηκαν ξανά την έδρα τους απέναντι στο "τριφύλλι" , έχοντας πλέον κάθε δικαίωμα στην ελπίδα. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έκανε το comeback στο δεύτερο μέρος, με τον Οκάρο Ουάιτ να ξεχωρίζει , και το Σάββατο (14/5, 18:00) θα διεκδικήσει την πρόκριση στους τελικούς απέναντι σε μια ομάδα που παραμένει άγνωστο αν θα έχει στη σύνθεσή της τον Τζέιμς Γκιστ, τον Τζέιμς Φελντέιν και τον Μαρκίζ Χέινς .

Η ουσία είναι πως οι "κίτρινοι" πανηγύρισαν το βράδυ της Τετάρτης (11/5 στο Nick Galis Hall), με τους οπαδούς τους να κατακλύζουν το γήπεδο (σ.σ.: ανακοινώθηκε sold out λίγο πριν το τζάμπολ). Δείτε την ατμόσφαιρα που επικράτησε στη Θεσσαλονίκη, όπως την κατέγραψε η κάμερα του Sport24.gr τόσο στη διάρκεια του αγώνα, όσο και μετά το τέλος αυτού.

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ