ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Βιλερμπάν: Άφησε τον Πολ Λακόμπ να γυρίσει στην Στρασμπούρ, επενδύοντας στον 17χρονο Ρισασέ

Βιλερμπάν: Άφησε τον Πολ Λακόμπ να γυρίσει στην Στρασμπούρ, επενδύοντας στον 17χρονο Ρισασέ

Ο Πολ Λακόμπ ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής, η Βιλερμπάν δεν μπορούσε να του τον δώσει προτιμώντας να επενδύσει στον 17χρονο Ζακαρί Ρισασέ και έτσι ο 32χρονος επιστέφει στην Στρασμπούρ.

Η δεύτερη θητεία του Πολ Λακόμπ (1990, 1.98μ) στη Βιλερμπάν ολοκληρώθηκε πρόωρα, μιας και ο παίκτης δεν ήταν ευχαριστημένος με το χρόνο συμμετοχής που του έδινε ο Τι Τζέι Πάρκερ και ζήτησε να μετακομίσει στην Στρασμπούρ, κάτι το οποίο τελικά συνέβη.

Ο 32χρονος Γάλλος που έχει αγωνιστεί στη Βιλερμπάν από το 2008 έως το 2013 επέστρεψε στο κλαμπ το 2020, ενώ τη φετινή σεζόν έμεινε αρκετά πίσω στο ροτέσιον, αφού διοίκηση και προπονητικό επιτελείο αποφάσισαν να επενδύσουν πάνω στον 17χρονο Ζακαρί Ρισασέ, ο οποίος στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague κόντρα στην Μπασκόνια τράβηξε τα βλέμματα μετρώντας 5 πόντους (1/2 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι ο Λακόμπ επιστρέφει σε γνώριμα για αυτόν λημέρια, αφού είχε βρεθεί στην Στρασμπούρ από το 2013 έως και το 2017. Το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε θα εκπνεύσει το καλοκαίρι του 2024.

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ EUROLEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ