ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Βιλερμπάν: Εντείνονται οι φωνές κατά του Τι Τζέι Πάρκερ, στο βάθος ο Βενσάν Κολέ

Βιλερμπάν: Εντείνονται οι φωνές κατά του Τι Τζέι Πάρκερ, στο βάθος ο Βενσάν Κολέ
EUROKINISSI

Σε δυσμενή θέση βρίσκεται ο Τι Τζέι Πάρκερ. Εντείνονται οι φωνές εναντίον του στο εσωτερικό της Βιλερμπάν.

Έντονος προβληματισμός φαίνεται να υπάρχει στο εσωτερικό της Βιλερμπάν αναφορικά με τον Τι Τζέι Πάρκερ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BeBasket υπάρχουν αρκετές φωνές που εκφράζουν τις ενστάσεις τους για τον προπονητή της ομάδας και την ικανότητά του να ηγηθεί της προσπάθειας που γίνεται τόσο στη Γαλλία, όσο και στην EuroLeague μετά τα περσινά αποτελέσματα (σσ. τερμάτισε τελευταία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ δεν πήρε ούτε πρωτάθλημα, ούτε Κύπελλο, αφού αμφότερα τα κατέκτησε η Μονακό).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ωστόσο, ο Πάρκερ αφενός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, αφετέρου είναι αδερφός του Τόνι Πάρκερ, που είναι και πρόεδρος της Βιλερμπάν, οπότε η πρόωρη απομάκρυνσή του μοιάζει με δύσκολη περίπτωση. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, σε περίπτωση που υπάρξει τελικά διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Βενσάν Κολέ μοιάζει με ιδανικό αντικαταστάση.

Παρά ταύτα, το γεγονός πως ο Κολέ είναι και προπονητής στην Εθνική Γαλλίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (σσ. θα πρέπει να λείπει στους αγώνες των παραθύρων και στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας), τον καθιστά διαθέσιμο από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Παράλληλα, σημειώνεται πως ο υπάρχει το ενδεχόμενο ο 60χρονος Γάλλος τεχνικός, να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο των Σαν Αντόνιο Σπερς, για να είναι κοντά στον Βικτόρ Γουεμπανιαμά, με τον οποίο συνεργάστηκε τη σεζόν 2022/23 στη Μετροπολιτάν.

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ EUROLEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ