ΓΑΛΛΙΑ

Βιλερμπάν μεταγραφές: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Μαλεντόν

Ο Τέο Μαλεντόν
Ο Τέο Μαλεντόν Ⓒ 2023 NELL REDMOND/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τέο Μαλεντόν (23 ετών, 1.92 μέτρα) επιστρέφει στην EuroLeague και τη Βιλερμπάν μετά από τέσσερις σεζόν στο NBA, όπως ανακοίνωσε ο γαλλικός σύλλογος.

Η Βιλερμπάν επισημοποίησε την απόκτηση του Τέο Μαλεντόν (23 ετών, 1.92 μέτρα), μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

Ο 23χρονος Γάλλος γκαρντ είχε αποχωρήσει από την ομάδα της Λυών μετά τη σεζόν 2019/20 και αγωνιζόταν τις τελευταίες τέσσερις χρονιές στο NBA (είχε επιλεγεί στο No. 34 του NBA Draft 2020 από τους Θάντερ) με τη φανέλα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Σάρλοτ Χόρνετς και Φοίνξ Σανς, ενώ συμμετείχε και στο φετινό Summer League με τους Ορλάντο Μάτζικ.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε τον βρήκε να αγωνίζεται αρχικά στη Σάρλοτ πριν γίνει ανταλλαγή και μεταβεί στο Φοίνιξ για λογαριασμό των Σανς. Συμμετείχε ωστόσο μόλις σε 17 αγώνες (13 με τους Χόρνετς και 4 με τους Σανς), μετρώντας 3.5 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής.

Ο Μαλεντόν αποτελεί την 6η προσθήκη της ομάδας από τη Λιόν μετά τους Ταρίκ Μπλακ, Νιλ Σάκο, Σακ Χάρισον, Άντμιραλ Σκόφιλντ και Μέλβιν Αζανσά.

Δείτε αναλυτικά όλες τις μεταγραφές των 18 ομάδων της EuroLeague ΕΔΩ.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ