ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βιλντόσα: "Εύχομαι να κερδίσουμε τη EuroLeague, νιώθω άνετα στον Ολυμπιακό"

Βιλντόσα: "Εύχομαι να κερδίσουμε τη EuroLeague, νιώθω άνετα στον Ολυμπιακό"
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI

Ο Λούκα Βιλντόσα μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με τη Βίρτους Μπολόνια και σχολίασε την εικόνα των ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια και ο Λούκα Βιλντόσα μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού για το ματς και την προσαρμογή του στους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Σε κάθε παιχνίδι βελτιώνουμε λεπτομέρειες που πρέπει να βελτιώσουμε. Αισθανόμαστε πολύ καλύτερα με 4-5 καινούργιους παίκτες στην ομάδα. Πρέπει να πάμε στο Super Cup σε καλή κατάσταση".

Για τη μετάβαση από Παναθηναϊκό σε Ολυμπιακό: "Έχω παίξει σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι τιμή για μένα, είμαι περήφανος. Η οικογένειά μου είναι χαρούμενη με την αλλαγή που έκανα. Δεν έχω κάτι να πω για τον Παναθηναϊκό. Έκανα τη δουλειά μου εκεί. Επέλεξαν να φύγω και το σέβομαι. Με έκαναν να κερδίσω τον πρώτο μου τίτλο στη EuroLeague. Τώρα στον Ολυπιακό προσπαθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Σέβομαι τους οπαδούς, αγαπώ που βρίσκομαι εδώ. Προσπαθώ να απολαύσω το μπάσκετ".

Για το αν σκέφτεται την κατάκτηση της EuroLeague με τον Ολυμπιακό: "Το εύχομαι, έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Δεν είναι ώρα να το σκεφτούμε αυτό. Ξέρω ότι όλοι έχουμε προσδοκίες, αλλά ακόμα χτίζουμε την ομάδα. Δύο ψηλοί μας είναι τραυματίες, που είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Ο Έβανς επίσης είναι τραυματίας, πρέπει να τον περιμένουμε, αλλά τα παιδιά που είναι εδώ παλεύουν για τη φανέλα που φοράμε".

Για το αν βρίσκει ομοιότητες ή διαφορές μέχρι στιγμής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: "Νιώθω διαφορετικά. Νομίζω ότι παίζουμε διαφορετικού είδους μπάσκετ εδώ. Με περισσότερες πάσες, με περισσότερο 5 εναντίον 5. Νιώθω άνετα εδώ. Προσπαθώ να προσαρμοστώ".

Για το τι θέλει να προσθέσει στο παιχνίδι του: "Συνέπεια. Πέρυσι είχα το χειρουργείο στο πόδι μου. Πρέπει να έχω περισσότερη ισορροπία στο παιχνίδι μου, να μην έχω πολλά λάθη και να βελτιώσω το αριστερό χέρι μου που είναι το αδύναμό μου σημείο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ