ΑΡΗΣ

Βιντεοθεραπεία και προπόνηση

Βιντεοθεραπεία και προπόνηση
Χέρμπερτ

Μελέτη των λαθών που έγιναν εναντίον του Ολυμπιακού, στο DVD και προπόνηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Δευτέρας

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Γκόρντον Χέρμπερτ, θα δείξει στους παίκτες του τα λάθη στο ματς με τους "ερυθρολεύκους", μέσω του DVD και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, για το κρίσιμο εκτός έδρας ματς.
" Δεν υπάρχει εύκολος αγώνας στην Ευρωλίγκα. Εμείς πρέπει να μάθουμε κάποια πράγματα από την χθεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και να προβούμε στις απαραίτητες διορθώσεις. Θα μελετήσουμε την συγκεκριμένη αναμέτρηση στο βίντεο, θα δουλέψουμε αναλόγως στην προπόνηση και θα προχωρήσουμε μπροστά για να εμφανιστούμε έτοιμοι στον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Λε Μαν", είπε ο τεχνικός των "κιτρίνων", στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να είναι καλύτεροι από ότι στο ματς με τους "Πειραιώτες": " Πρέπει να προσέξουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς. Δεν κάναμε κάποια πράγματα που θα έπρεπε απέναντι στον Ολυμπιακό και θα πρέπει να ανατρέξουμε στο τι παραλείψαμε, ώστε να είμαστε αυτοί που πρέπει ενόψει της συνέχειας".

" Δεν έχουμε εύκολη αποστολή"
Αναφερόμενος στη γαλλική ομάδα, ο Καναδός κόουτς, είπε ότι παρά τις αλλαγές στο ρόστερ, διατηρείται σε υψηλό επίπεδο: " Η Λε Μαν έκανε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της. Από την περσινή ομάδα έχουν φύγει αρκετοί παίκτες, όμως σε γενικές γραμμές διαθέτουν ένα καλό σύνολο που απαρτίζεται από μια πλειάδα νεαρών ταλαντούχων και αθλητικών Γάλλων παικτών, από μερικούς καλούς ξένους αθλητές, όπως επίσης και από δύο ικανούς παίκτες από την πρώην ενωμένη Γιουγκοσλαβία".

"Είναι προφανές ότι η Λε Μαν είναι μια πολύ καλή ομάδα και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έφτασε πολύ κοντά στο να κερδίσει μέσα στην έδρα της Μακάμπι. Και μόνο το γεγονός ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μια αθλητική ομάδα μέσα στην έδρα της μαρτυράει ότι δεν θα έχουμε καθόλου εύκολη αποστολή

".

Αναφερόμενος στον Τέρι, η απουσία του οποίου στοίχισε στο ματς με τον Ολυμπιακό, ο Χέρμπερτ, είπε: " Στον αγώνα με τη Μάλαγα ήταν ένας από τους παίκτες "κλειδιά" της ομάδας μας και πρόσφερε πολλά με τις αθλητικές του ικανότητες, τόσο στην άμυνα, όσο και στα ριμπάουντ. Οπότε είναι βέβαιο ότι θα μας βοηθήσει πολύ τώρα που θα τον έχουμε ξανά στην διάθεση μας".

Αναχώρηση την Τετάρτη
Η προετοιμασία της ομάδας, θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Τρίτης και την Τετάρτη στις 07:00, η αποστολή του Άρη, θα αναχωρήσει για το Παρίσι. Από την πρωτεύουσα της Γαλλίας, θα μεταβούν στο Λεμάν οδικώς και στις 21:00, θα κάνουν μία προπόνηση στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (13:00) θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ελληνικής ομάδας και το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 21:30.

Τέλος, η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς από το Λε Μαν το πρωί της Παρασκευής (02/11) για το Παρίσι και από εκεί θα φτάσει αεροπορικώς μέσω Αθηνών στην Θεσσαλονίκη στις 19:45.














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ