ΠΑΟΚ

Βίντι Βίτσι για Στσεπάνοβιτς

Βίντι Βίτσι για Στσεπάνοβιτς
Σκεπάνοβιτς

Για την απόκτηση του Βλάντο Στσεπάνοβιτς ενδιαφέρεται η Βίντι Βίτσι Μπολόνια

Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ιταλία φέρεται να έχει πρόταση από την Βίντι Βίτσι Μπολόνια. Η ιταλική ομάδα αναζητεί σκόρερ για τα πλέι οφ και δεν αποκλείεται τελικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης να δώσει το ΟΚ με την λογική ότι θα γλιτώσει μερικές δόσεις από το πιο ακριβό συμβόλαιο της φετινής χρονιάς.
Σύμφωνα μάλιστα με την όλη φημολογία αυτή αναφέρει ότι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε περίπτωση επίσημης πρότασης της Βίντι Βίτσι Μπολόνια δεν θα απαιτήσει ούτε καν αντίτιμο για να αφήσει τον Στσεπάνοβιτς. Αυτό που απομένει να φανεί πλέον από εδώ και πέρα είναι το τι μέλλει γενέσθαι.

Όσο για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει των παιχνιδιών του Α΄ γύρου των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό; Η ομαλή διεξαγωγή της θα εξαρτηθεί εφόσον οι παίκτες του πάρουν την δόση Φεβρουαρίου όπως έλαβαν την σχετική υπόσχεση από πλευράς της διοίκησης την προηγούμενη εβδομάδα στο περιθώριο της αποχής από την προπόνηση της Τρίτης.

Στην περίπτωση λοιπόν που οι υποσχέσεις δεν γίνουν πράξεις τότε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ότι κάποιοι παίκτες θα αποχωρίσουν άμεσα. Όσο για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή; Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν θέλει ούτε για αστείο να σκέφτεται κάτι τέτοιο με τον ίδιο να μην υπάρχει περίπτωση να εισηγηθεί το σπάσιμο κάποιου εκ των συμβολαίων. Αντίθετα ο "τίγρης" δείχνει αποφασισμένος για ακόμη μία φορά στην καριέρα του να δώσει την δική του μάχη με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ